Μαρία Ηλιάκη: Το νέο post με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους- Η φωτό με τα ριγέ μπλουζάκια!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το νέο post με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους- Η φωτό με τα ριγέ μπλουζάκια!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης διανύουν ίσως την πιο υπέροχη περίοδο της ζωής τους, με την μικρή Κατερίνα να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν να της χαλάσουν χατίρι. 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να έκλεισαν τέσσερα χρόνια γνωριμίας πριν από λίγες ημέρες.

Πριν από λίγους μήνες ήρθε στη ζωή η αγαπημένη τους κορούλα, την οποία και θα βαφτίσουν Κατερίνα και από εκείνη την στιγμή, τόσο η Μαρία Ηλιάκη, όσο και ο Στέλιος Μανουσάκης νιώθουν ότι έχουν ολοκληρώσει την αγάπη τους. Η μικρή, όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο κούκλα και οι δυο γονείς την καμαρώνουν διαρκώς, μιας και οι δραστηριότητες μαζί της είναι μια μικρή απόλαυση.

Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαίου, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία, με τον σύζυγό της και την μικρή, όπου και οι τρεις τους φορούν μπλουζάκια ριγέ, τα οποία και χρωματικά είναι ίδια. Η μικρή Κατερίνα είναι πλάτη στην κάμερα, μιας και οι δυο γονείς αποφεύγουν να δείχνουν το προσωπάκι της στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media, μιας και η υπερέκθεση είναι κάτι, που δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη έγραψε στην ανάρτησή της: Οι 3️⃣ «μαρινιερος»😍😍 #family #mariniera #stripes

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της:

https://www.instagram.com/p/CdDpcx9s5cI

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved