Θεοδώρα Ρασέλ: «Θέλω να πετύχω με το σπαθί μου»
Showbiz

Θεοδώρα Ρασέλ: «Θέλω να πετύχω με το σπαθί μου»

Η Θεοδώρα Ρασέλ είναι η εκρηκτική πρώην παίκτρια του «GΝΤΜ 3», που άφησε το στίγμα της στο παιχνίδι, τόσο με τη γοητεία της όσο και με την έντονη προσωπικότητα της.

Η ίδια συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά από το γυαλί, αφού συνεργάζεται με την Ελένη Τσολάκη στο «Οpen weekend» όπου έχει τη στήλη του «GΝΤΜ».

Ομως, η μελαχρινή καλλονή έχει όνειρα και στόχους, γι' αυτό και πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε μαθήματα σε μία από τις καλύτερες σχολές δημοσιογραφίας, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαλέλη, αφού θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα του δημοσιογράφου, «θέλω πολύ να ασχοληθώ μελλοντικά με την τηλεόραση, αλλά πήγα πρώτα στο παιχνίδι για να πάρω την προβολή. Μετά είχα σκοπό να πάω στη σχολή, όπως και έκανα, καθώς θέλω να το κάνω σωστά. Από μικρή έβλεπα τηλεόραση και ήθελα να κάνω μια εκπομπή late night σαν του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως στη σχολή έμαθα πολλά κι έχω αναθεωρήσει... Κάνουμε τα πάντα, ακόμα και πολιτικό ρεπορτάζ, και μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον το κομμάτι της ενημέρωσης απ' ό,τι μια εκπομπή lifestyle. Πιστεύω ότι με πολλή προσπάθεια θα έκανα και μια απόπειρα προς την ενημέρωση...», εξήγησε στο «Secret».

Ενώ μίλησε και για τη στιγμή που αγχώθηκε περισσότερο στη δουλειά. «Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν σε ένα φόρουμ του "Οικονομικού Ταχυδρόμου" και έκανα μια ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών. Με έπιασε άγχος. Ηταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, από τότε που ξεκίνησα να βγαίνω στην τηλεόραση, που αγχώθηκα, γιατί κατάλαβα πόσο σοβαρό ήταν αυτό που έκανα εκείνη τη στιγμή», παραδέχθηκε.

Η Θεοδώρα Ράσελ, με το που ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση, είδε και το άλλο πρόσωπο της showbiz. «Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει λυκοφιλία. Είδα να μου μιλάνε άνθρωποι που δεν με έβλεπαν καν και μετά να μαθαίνω πως με κατηγορούν πίσω από την πλάτη μου. Μέχρι και πως μπήκα με κονέ στην τηλεόραση λένε», δήλωσε, ενώ εξήγησε πως τίποτα δεν είναι κακό, αρκεί να αξίζεις και να έχεις ταλέντο. Μάλιστα, η Ράσελ πέταξε τα «καρφιά» της λέγοντας: «Το θέμα είναι να έχεις και ένα ταλέντο, γιατί έχουμε δει πολλές παρουσιάστριες να έχουν ένα κονέ και, όταν αυτό λήγει, όπως μια σχέση με τον καναλάρχη, να μην είναι πουθενά μετά. Αν δεν αξίζεις, κανένα κονέ δεν μπορεί να σε κρατήσει μέσα στην ΤV».

Η ίδια ξεκαθάρισε πως θέλει να κάνει τηλεόραση, αλλά δεν είναι «από τις γυναίκες που θα έκαναν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους. Θέλω να πετύχω με το σπαθί μου και όχι επειδή πέρασα από το κρεβάτι κάποιου». Οσο για την κριτική, δεν τη φοβάται. «Αν φοβόμουν την κριτική, δεν θα έκανα αυτό το επάγγελμα. Αυτός που έχει να πει κάτι για σένα πάντα θα λέει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved