Ιάκωβος Γκόγκουα: Ο χορευτής του «Όπα!» αποκάλυψε το άγνωστο φλερτ με την Κροάτισσα στη Eurovision
Showbiz

Ιάκωβος Γκόγκουα: Ο χορευτής του «Όπα!» αποκάλυψε το άγνωστο φλερτ με την Κροάτισσα στη Eurovision

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα ήταν στο πλευρό του Γιώργου Αλκαίου το 2010, στη Eurovision. Ο χορευτής αποκάλυψε το «καυτό» φλερτ που είχε με τη Νίκα, μια από τις τραγουδίστριες των Feminnem.

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα που φώναζε «Όπα!» το 2010 στο πλευρό του Γιώργου Αλκαίου, μίλησε για την εμπειρία του στη Eurovision. Παράλληλα, αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο είχε φλερτ με την Κροάτισσα, Νίκα η οποία τραγουδούσε στις Feminnem ενώ μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, κρατούν ακόμη επαφές στα social media.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα πήρε την απόφαση να σπουδάσει Ιατρική, όπως και έκανε. Παράλληλα ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον χορό και το τραγούδι, φτάνοντας μέχρι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» το 2007, αλλά και τη σκηνή της Eurovision το 2010. Ήταν ένας από τους τέσσερις χορευτές του Γιώργου Αλκαίου που φώναζαν «Οπα!» στο Οσλο της Νορβηγίας, όπου είχε γίνει ο διαγωνισμός εκείνη τη χρονιά.

Η πιο έντονη ανάμνηση που έχω από τη Eurovision είναι ο πρώτος ημιτελικός, όταν έπρεπε να περάσουμε στον τελικό. Πάνω στο stage έπαθα σοκ, ένιωσα πραγματική θερμότητα από 18.000 ανθρώπους που υπήρχαν από κάτω. Ήταν Eurofans. Ήθελαν να σε δουν κι ας μη σε γνώριζαν.

Ήταν το πιο δυνατό συναίσθημα θυμάται ο Ιάκωβος Γκόγκουα και στη συνέχεια αποκαλύπτει για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια το «καυτό» φλερτ που είχε ο ίδιας εκείνη την περίοδο με τη Νίκα, μια τραγουδίστρια από το γυναικείο γκρουπ της Κροατίας, τις Feminem. «Η αλήθεια είναι πως ήρθαμε κοντά τότε με τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Μάλιστα, έχουμε ακόμη επαφές μέσα από τα social media» μας λέει ο «πιο sexy γιατρός του Instagram», συμπληρώνοντας πως και με τους χορευτές που είχε συνεργαστεί τότε μιλάει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και με τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος είχε φτιάξει τότε μαζί με τον Γιώργο Αλκαίο τη δισκογραφική εταιρία Friends και τους είχε ακολουθήσει στη Eurovision. «Τον έχω δει και live τον Διονύση. Με τον Αλκαίο έχω να μιλήσω πολύ καιρό. Επειδή δεν ήταν στην Αθήνα, δεν τον έβλεπα. Τώρα που γύρισε, όλο και κάπου θα τον πετύχω» καταλήγει.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Το «Opa» του Γιώργου Αλκαίου στο YFSF της Σερβίας

Μαριώ: «Το «όπα» δεν κατάφεραν να μας το πάρουν. Βγαίνει από την ψυχή μας»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η χορογράφος του Αλκαίου είπε το «ναι» στην Αρμενία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved