Η καλύτερη γυμναστική λίγο πριν από την έναρξη του καλοκαιριού- 5 celebrities προτείνουν!
Showbiz

Η καλύτερη γυμναστική λίγο πριν από την έναρξη του καλοκαιριού- 5 celebrities προτείνουν!

Οι Έλληνες celebrities αποφάσισαν να "χτίσουν κορμί", με σκοπό να βγουν στην παραλία πιο γυμνασμένοι από ποτέ και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, οι διάσημοι κυρίες και οι κύριοι ξεκίνησαν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, με στόχο την άσκηση και την εκγύμναση του σώματός τους.

Αυτό που επιζητούν οι περισσότεροι για το καλοκαίρι, πέρα από ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα με διακοπές και όμορφα σχέδια, είναι ένα καλογυμνασμένο και όμορφο σώμα, μιας και φυσικό είναι ότι περνούμε τον περισσότερο χρόνο μας στην παραλία, αλλά και τα ρούχα που επιλέγουμε, αφήνουν περισσότερα σημεία του σώματός μας ελεύθερα. Από διάφορα posts που έχουμε δει τους έλληνες celebrities, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουν ξεκινήσει εντατικά την γυμναστική τους, για να καταφέρουν, σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο διάστημα να γυμνάσουν το σώμα τους και να το κάνουν να δείχνει όσο πιο ωραίο γίνεται.

Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά post τους...

  • Χριστίνα Μπόμπα: Προτιμά την yoga και φυσικά από εκεί δεν μπορούν να λείψουν οι δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα.

Δείτε την φωτογραφία:

  • Σάκης Τανιμανίδης: Με στόχο την ενδυνάμωση, ο ίδιος, σε σχετικό του post, παρουσίασε μια άσκηση, την οποία και χρησιμοποιεί αρκετά συχνά στις προπονήσεις του και γυμνάζει όλο το σώμα. Μάλιστα, είχε γράψει χαρακτηριστικά: "Η αγαπημένη μου άσκηση! Αυτή που έχει (σε μένα τουλάχιστον) τα περισσότερα αποτελέσματα και αυτή που βάζω σχεδόν πάντα στις προπονήσεις μου!"

Δείτε το σχετικό βίντεο:

  • Ιωάννα Τούνη: Είναι λάτρης του γυμναστηρίου και δίνει ιδιαίτερη βάση στις ασκήσεις με σανίδα, αλλά και squats

Δείτε την φωτογραφία:

  • Ευαγγελία Αραβανή: Είναι λάτρης του acropilates, το οποίο συνδυάζει απόλυτο αποτέλεσμα σε πόντους, ενδυνάμωση, αλλά και ψυχική ηρεμία.

Δείτε την φωτογραφία:

  • Αθηνά Οικονομάκου: Λατρεύει την aerial yoga, η οποία συνδυάζει την ενδυνάμωση του σώματος και την μείωση πόντων, αλλά είναι και κάτι άκρως διασκεδαστικό. Μετά την γέννηση της κόρης της, η ίδια δεν είχε καταφέρει να γυμνάζεται συχνά, αλλά εδώ και κάποιους μήνες έχει ξεκινήσει και πάλι δυναμικά.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved