Showbiz

Τούνη: Σέρβιρε πρωινό στον Αλεξάνδρου στο κρεβάτι τους- Τα τρυφερά βίντεο και τα... στρουμφάκια!

Gossip-tv Team

Το πρωί της Κυριακής 1 Μαΐου, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και να του σερβίρει πρωινό στο κρεβάτι. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στα κοινά τους ποστ, τα οποία και πρωταγωνιστούν στο newsfeed του Instagram.

Από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης της σχέσης τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ανεβάζουν καθημερινά stories αλλά και posts στα προσωπικά τους προφίλ στα social media και μας δείχνουν τις δραστηριότητές τους. Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά δύσκολες για το ζευγάρι, μιας και μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Ιωάννα Τούνη ήθελε τον χρόνο της για να μπορέσει να διαχειριστεί αυτήν την απώλεια και να σταθεί στα πόδια της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, με τον ίδιο να βρίσκεται συνέχεια κοντά της και να την στηρίζει πολύ. Το πρωί της Κυριακής 1 Μαΐου, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια έκληξη στον σύντροφό της και όσο εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, εκείνη του σέρβιρε πρωινό. Τα βίντεο που δημοσίευσαν και οι δυο ήταν άκρως απολαυστικά, με την Ιωάννα Τούνη να τον "κοροϊδεύει", μιας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έβλεπε στην τηλεόραση παιδικά.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα τον έβγαλε και μια φωτογραφία, σημειώνοντας στην λεζάντα: "Παιδιά, κοιτάξτε έναν άνθρωπο 35 χρονών που βλέπει το πρωί στρουμφάκια!"

Δείτε τα σχετικά βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved