Δάκης: Η ανακοίνωση για την υγεία του τραγουδιστή
Showbiz

Δάκης: Η ανακοίνωση για την υγεία του τραγουδιστή

Ο Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso αυτές τις δύσκολες στιγμές που δίνει τη νέα του μάχη έχει στο πλευρό του κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς καλούς φίλους, οι οποίοι προσεύχονται νυχθημερόν για εκείνον.

Οι δικοί του άνθρωποι λοιπόν επιβεβαίωσαν την είδηση και αποκάλυψαν ωστόσο πως ο Δάκης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του και ευχαριστεί όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγεία του.

Η ανακοίνωση για την υγεία του Δάκη στο προφίλ του στο facebook:

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά»!

Να σας θυμίσουμε ότι και η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, στενού συνεργάτη της του τραγουδιστή εδώ και πολλά χρόνια, η Λουκίλα Καρρέρ, με tweet της θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση της υγείας του.

«Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Δάκης είναι στο νοσοκομείο. Εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του» έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ η οποία δείχνει να βρίσκεται στο πλευρό του, ειδικά τώρα μετά το εξιτήριο που πήρε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved