Ελένη Πετρουλάκη: «Την πάτησα πολλές φορές και εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν έπρεπε»
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: «Την πάτησα πολλές φορές και εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν έπρεπε»

Η Ελένη Πετρουλάκη παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε τη μέθοδο που ακολουθεί όταν θέλει να περάσει κάτι στις κόρες της ενώ αναφέρθηκε και σε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Η Ελένη Πετρουλάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις τέσσερις κόρες που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην επαγγελματική τους κλίση αλλά και στις αξίες με τις οποίες θέλει να μεγαλώσουν οι κόρες της.

Ποιο από τα κορίτσια κλίνει προς το επάγγελμα του 'Ιλια και ποιο προς το δικό σου;

Στο δικό μου καμία, θέλω να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν και όχι αυτό που επιθυμώ εγώ. Να χαράξουν τη δική τους πορεία, να είναι αυτόφωτες. Η Άννα Μαρία είναι 17 ετών, πάει στη Β' Λυκείου, βγήκε πρώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στα 400 μ. τον περασμένο μήνα, αλλά θέλει να σπουδάσει business και fashion. Οι δίδυμες, Δωροθέα και Μίλα, είναι 15 χρόνων και πάνε στην Γ’ Γυμνασίου. Η Μίλα παίζει ποδόσφαιρο -είναι στην Εθνική Ποδοσφαίρου-, ενώ η Δωροθέα κάνει στίβο. Η μικρή μας, η 11χρονη Ηλιάνα, κάνει λίγο από όλα και πηγαίνει στην ΣΤ’ Δημοτικού.

Με ποιες αξίες θέλεις να μεγαλώσεις τις κόρες σου;

Να έχουν αλληλεγγύη, σεβασμό προς τον άνθρωπο. Δηλαδή αυτά που βλέπω στην κοινωνία σήμερα δεν θέλω να τα ακολουθήσουν. Δεν θέλω να λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον, αλλά να έχουν συναίσθημα, αρχές, αξίες. Εγώ πήρα αρχές από τους γονείς μου και πορεύτηκα βάσει αυτών. 'Έχω σεβασμό στον άνθρωπο, δεν θέλω το κακό, λειτουργώ με ανιδιοτέλεια, θα δώσω και δεν με νοιάζει να μην πάρω, λειτουργώ με την καρδιά μου. Την πάτησα πολλές φορές και εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν έπρεπε - προσωπικά και επαγγελματικά. Και έρχομαι σε δύσκολη θέση γιατί πρέπει να τις σκληραγωγήσω χωρίς να τις κάνω να χάσουν το καλό και το ανιδιοτελές. Πώς το καταφέρνω; Με τη συζήτηση. Ξέρεις τι κάνω; Όταν νιώθω ότι πρέπει να συζητήσω κάτι με κάποια από τις τέσσερις, γράφω ένα κατεβατό και της το στέλνω σε μήνυμα. Ίσως και να το προτιμούν από το να ακούσουν κουβέντες. Όταν γραφεί «αναγνώστηκε», λέω «εντάξει πέρασα αυτό που ήθελα».

Είσαι έτοιμη για την ώρα που κάποιο από τα παιδιά σου θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό ή θα πάει να ζήσει σε δικό του σπίτι;

Του χρόνου η μεγάλη θα φύγει για σπουδές σε κάποιο αμερικανικό πανεπιστήμιο. Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό, αλήθεια!

Πηγή: OK!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Πετρουλάκη: «Με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο υποτιθέμενες φίλες»

Δωροθέα Ίβιτς: Η κόρη της Πετρουλάκη μεγάλωσε και είναι μία κούκλα

Πετρουλάκη: Η κόρη της, Άννα Μαρία έγινε 17 ετών και είναι απίθανη! Κούκλα και ολόιδια η μαμά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved