Ντάνιελ Νούρκα: Ο ρόλος του Άλφρεντ στους Συμπέθερους, η μικρότερη αδελφή, το θέατρο και η επιτυχία!
Showbiz

Ντάνιελ Νούρκα: Ο ρόλος του Άλφρεντ στους Συμπέθερους, η μικρότερη αδελφή, το θέατρο και η επιτυχία!

Ο Ντάνιελ Νούρκα παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε τηλεοπτικό σταθμό της Αλβανίας όταν έμαθαν πως συμμετέχει στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Ο 25χρονος Ντάνιελ Νούρκα συμμετέχει στην επιτυχημένη κωμωδία του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» με τον ρόλο του Άλφρεντ.

Ο νεαρός ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μίλησε για τη σχέση που έχει με την αδελφή του, για την επικοινωνία που είχε με τηλεοπτικό σταθμό της Αλβανίας, για το τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Έχεις μια μικρότερη αδελφή, με την οποία μάλιστα συγκατοικείτε. Είσαι ο κλασικός μεγάλος αδελφός;

Από την άποψη της αυστηρότητας; Να σου πω την αλήθεια πια δεν είμαι αυστηρός. Παλιότερα, όταν ήταν πιο μικρή, ίσως και να ήμουν λίγο. Με την αδελφή μου έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Τώρα πια που μένουμε και μαζί ζει ο ένας την καθημερινότητα του άλλου.

Πώς είναι να συγκατοικείς με την αδελφή σου;

Είναι γενικά περίεργο να συγκατοικείς. 'Εχει τα καλά του, έχει και τα στραβά του. Το θετικό στην περίπτωσή μας είναι ότι και να τσακωθούμε, την επόμενη μέρα θα τα ξαναβρούμε, θα είναι σαν να μην έγινε τίποτα.

Πρόσφατα σου πήραν συνέντευξη από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Αλβανίας. Πώς σε βρήκαν;

Είδαν κάπου τον τίτλο της σειράς Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα και κατάλαβαν ότι αφορούσε την Αλβανία. Βρήκαν επίσης ότι αυτός που παίζει τον γαμπρό είναι όντως από την Αλβανία και κάπως έτσι επικοινώνησαν μαζί μου και μου ζήτησαν να κάνουμε μια συνέντευξη. Με ρώτησαν τι πραγματεύεται το έργο, πώς είναι η εμπειρία μου αλλά και πράγματα για τη ζωή μου.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Θα γελάσετε πολύ και θα δείτε αρκετούς συμβιβασμούς αλλά και κάποιες πράξεις που έχουν διαφορετικό κίνητρο από αυτό που φαίνεται προς τα έξω.

Το φετινό καλοκαίρι οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα επιστρέφουν στο θέατρο πραγματοποιώντας περιοδεία ανά την Ελλάδα. Έχετε ξεκινήσει πρόβες;

Θα ξεκινήσουμε μέσα στον Μάιο. Οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι οι ίδιοι που έπαιζαν και στο σίριαλ. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές αλλά το έργο είναι το ίδιο. Η περιοδεία θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου και θα πάει μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου.

Για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν έχεις κλείσει κάποια συνεργασία;

Τηλεοπτικά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, να σου πω την αλήθεια. Κατά 90% όμως θα κάνω θέατρο. 'Εχουμε συμφωνήσει για μια παράσταση, έχουμε μιλήσει και μένει να επικοινωνήσουμε ξανά το επόμενο διάστημα.

Πηγή: ΟΚ!

Διαβάστε επίσης:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ντάνιελ Νούρκα: Ο νέος πρωταγωνιστής, η καταγωγή και η ηλικία του

Mega Καλημέρα: Ντάνιελ Νούρκα:Ο σέξι πρωταγωνιστής από τους Συμπέθερους από τα Τίρανα μας συστήνεται

Ντάνιελ Νούρκα: Ο πρωταγωνιστής των «Συμπέθερων» ρίχνει το Instagram με το καλογυμνασμένο κορμί του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved