Τα κορίτσια των σίριαλ ποζάρουν με μαγιό
Showbiz

Τα κορίτσια των σίριαλ ποζάρουν με μαγιό

Κερδίζουν τόσο τα βλέμματα όσο και τις εντυπώσεις με την παρουσία τους κάθε βράδυ στην τηλεόραση.

Είναι τα φετινά κορίτσια των σίριαλ που μας έχουν ξετρελάνει με τους ρόλους που υποδύονται, αλλά και με την εμφάνισή τους που κερδίζει και τον πιο αυστηρό κριτή. Φυσικά, τίποτα δε γίνεται χωρίς κόπο, καθώς η καθεμία από αυτές ακολουθεί τα δικά της μυστικά ομορφιάς.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Αφροδίτη Λιάντου

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, η Αφροδίτη Λιάντου, διατηρεί μια άψογη σιλουέτα σαν τη μητέρα της. Ένα από τα μυστικά του καλλίγραμμου κορμιού της είναι πως αγαπάει το μποξ. Η πυγμαχία εκτός από το ότι την βοηθάει να κάψει κάθε περιττό λίπος, παράλληλα της χαρίζει εκτόνωση και ευεξιά.

Ιφιγένεια Τζόλα

Η Ιφιγένεια Τζόλα ή αλλιώς η τηλεοπτική Βασιλική, εκτός από μια ισορροπημένη διατροφή, δίνει έμφαση και στην περιποίηση της επιδερμίδας της. «Θυμάμαι ότι πάντα η μαμά μου έλεγε σε μένα και την αδερφή μου να καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπο μας. Ειδικά εγώ με το επάγγελμα που κάνω, που με βάφουν καθημερινά, τηρώ αυτή την συμβουλή και καθαρίζω πάντα το πρόσωπό μου. Επίσης, βάζω χαμομήλι στην επιδερμίδα μου, ενώ προσπαθώ να πίνω κάθε μέρα ένα ποτήρι φυσική λεμονάδα για να καθαρίζει εσωτερικά οργανισμός μου», έχει πει.

Ιφιγένεια Πιερίδου

Όσο της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις η τηλεοπτική Ευτυχία προσέχει την εικόνα της. «Όταν είσαι γυναίκα, πιστεύω ότι οφείλεις να φροντίζεις τον εαυτό σου!», τονίζει. Εδώ και κάποια χρόνια η νεαρή ηθοποιός έχει επιλέξει μία διατροφή που έχει πολύ πρωτεΐνη, γεγονός που την βοηθά στην γράμμωση.

Αντιγόνη Νεοφύτου

Η Αντιγόνη Νεοφύτου που υποδύεται τη Μαρίνα από την πετυχημένη σειρά του Mega, διαθέτει ένα από τα πιο ωραία δέρματα της ελληνικής σόουμπιζ. Αυτό που την έχει σώσει είναι πως πάντα τηρεί με ευλάβεια το καλό ντεμακιγιάζ όταν γυρίσει σπίτι. Έτσι, αποφεύγει να μένει το μακιγιάζ στο πρόσωπο της για πολλές ώρες.

Στέφανη Χαραλάμπους

Η Άννα από τη Γη της Ελιάς ακολουθεί τη ρήση «παν μέτρον άριστον», αποφεύγοντας ακραίες δίαιτες. Ακόμη και όταν υποκύπτει σε γευστικούς πειρασμούς την επόμενη μέρα μειώνει τις ποσότητες του φαγητού της και έτσι δεν παίρνει γραμμάριο.

ΣΑΣΜΟΣ

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν ξεχνά ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της. Εκμεταλλεύεται ορισμένα μυστικά για τρόφιμα που ενισχύουν την καλή όψη του δέρματος. Βασιλιάς σε αυτή την κατηγορία είναι τα φρούτα, ειδικά όσα είναι πλούσια σε βιταμίνη C, δηλαδή το πορτοκάλι, ο ανανάς και η φράουλα. Επιπλέον, φροντίζει να συνοδεύει τα γεύματα της με σπανάκι και καρότο.

Εριέττα Μανούρη

Από μικρή έπαιζε βόλεϊ, αφού η άθληση της είναι τρόπος ζωής της. Πλέον, έχει κάνει το κολύμπι δεύτερη φύση της, το οποίο θεωρείται δικαίως από τις καλύτερες ασκήσεις, σε ό,τι όμως αφορά την πυκνότητα των οστών δυστυχώς δεν μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα. Καθώς το σώμα επιπλέει στο νερό, δεν ασκούνται δυνάμεις στην σπονδυλική στήλη οι οποίες θα ανάγκαζαν τον οργανισμό να χτίσει πιο γερά κόκαλα.

Δανάη Παππά

Η Θοδώρα του Σασμού κατά κόσμον Δανάη Παππά, διαθέτει ένα πανέμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο κορμί που δεν σε αφήνει ασυγκίνητο. «Κάθε πρωί, το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνήσω είναι να ρίξω άφθονο νερό στο πρόσωπο μου και στη συνέχεια απλώνω μια κρέμα με δείκτη προστασίας για τον ήλιο. Αν οι δουλειές που έχω, μου επιτρέπουν να μη χρησιμοποιήσω μακιγιά, τότε προτιμώ να αφήσω την επιδερμίδα μου να αναπνεύσει. Στο τέλος της ημέρας, ξεβάφομαι με ένα ειδικό σαπούνι για το πρόσωπο και εφαρμόζω δύο ειδικές κρέμες για επιδερμίδες με τάση ακμής. Μια φορά στις δύο εβδομάδες θα εφαρμόσω μία ενυδατική μάσκα προσώπου μετά τον καθαρισμό και πριν τις κρέμες», έχει πει.

Ευγενία Σαμαρά

«Δεν ζυγίζομαι ποτέ, ένας αριθμός δε μου λέει κάτι. Το καταλαβαίνω από τον καθρέφτη και τα ρούχα μου», έχει δηλώσει η τηλεοπτική Στέλλα. Το καλλίγραμμο κορμί της δεν οφείλεται σε κάποια αυστηρή δίαιτα αλλά στη χρονιά ενασχόλησή της με το χορό. «Αγαπώ το χορό μικρή έκανα όλα τα είδη και τα τελευταία χρόνια πήγαινα εντατικά γυμναστήριο. Επόμενος στόχος είναι να αρχίσω πιλάτες», έχει δηλώσει.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Μαρία Πετεβή

Είναι μια κοπέλα που προσέχει για να έχει! Επιλέγει διάφορα αντηλιακά, τα οποία μπορούν να αποτρέψουν τις ρυτίδες μπλοκάροντας τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Άλλωστε οι υπεριώδεις ακτίνες Α μπορεί να παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στην πρόκληση των ρυτίδων.

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Πηνελόπη Πλάκα

Κάτι που ξεχωρίζει αναμφισβήτητα στην εμφάνιση της ηθοποιού Πηνελόπης Πλάκα, είναι τα λαμπερά μαλλιά της, καθώς αποτελεί μεγάλο της ατού. Πολλοί αναρωτιούνται αν κάνει κάποια ειδική περιποίηση. Η απάντηση είναι πως κάνει μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με ρυζόνερο, το οποίο προετοιμάζει μουλιάζοντας κόκκους ρυζιού σε ένα μπολ με νερό.

Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Ιωάννα Πηλιχού

Δίνει ρέστα ως Βέτα Καλατζή στη σειρά της ΕΡΤ, ενώ όσοι την βλέπουν με μαγιό εντυπωσιάζονται. Η ίδια δεν παραλείπει να κρατάει ενυδατωμένη την επιδερμίδα της κάνοντας ένα σωστό ντεμακιγιάζ. «Ένα από τα βασικά πράγματα που κάνω είναι να καθαρίσω το πρόσωπο μου καλά και όταν είμαι βαμμένη και όταν δεν είμαι γιατί μου αρέσει πολύ η καθαριότητα. Επίσης το ενυδατώνω πολύ καλά με κρέμα», έχει πει.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved