Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: Καρέ καρέ τα καυτά φιλιά  - Ασυγκράτητο το ζευγάρι!
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: Καρέ καρέ τα καυτά φιλιά - Ασυγκράτητο το ζευγάρι!

Έρωτας ο απόλυτος έρωτας τραγουδά σίγουρα η Αγγελική Ηλιάδη στον αγαπημένο της, Γρηγόρη Αναστασιάδη!

Ο έρωτάς τους καλά κρατεί και το gossip-tv.gr τους τσάκωσε να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο!

Ο έρωτάς τους καλά κρατεί και το gossip-tv.gr τους τσάκωσε να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο!

Τι και αν βγήκαν με τους συμπαίκτες τους από το ριάλιτι, Η Φάρμα, ο ένας είχε μάτια μόνο για τον άλλον και ήταν άκρως διαχυτικοί στο μαγαζί!

Το ζευγάρι αντάλλασσε καυτά φιλιά, τρυφερά χάδια και βλέμματα που μαρτυρούσαν τον έρωτά τους!

Γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι και ο έρωτάς τους φούντωσε μέσα στη Φάρμα και παρόλο που πολλοί έλεγαν ότι το ειδύλλιό τους θα τελειώσει μετά το ριάλιτι, εκείνοι απέδειξαν σε όλους ότι ο έρωτάς τους είναι αληθινός, αμοιβαίος και καλά κρατεί!

Δείτε τα καυτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο στην παρακάτω gallery!

Από την πρώτη στιγμή, τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έδειξαν ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον, το οποίο και, όπως είδαμε, κατέληξε σε έναν πολύ δυνατό έρωτα. Και οι δυο έχουν εξομολογηθεί δημόσια ότι ο ένας έχει βρει στον άλλον το άλλο του μισό και πως, πριν ακόμα την αποχώρησή τους, έκαναν κοινά σχέδια και όνειρα για το μέλλον.

Να σας θυμίσουμε ότι η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει: «Μέσα στο παιχνίδι έγινε ό,τι έχετε δει. Ξέρετε ότι είμαι με τον Γρηγόρη. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Το κομμάτι ενός νέου συντρόφου και το πως θα τον γνωρίσουν τα παιδιά είναι πάρα πολύ ευαίσθητο»!

Και είχε αναφέρει: «Προς το παρόν ο άνθρωπος που είναι οικογένειά μας είναι ο Σάββας, ο μπαμπάς του Βασίλη. Και συνεχίζουμε να είμαστε μια όμορφη οικογένεια. Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved