Βασίλης Μπισμπίκης: «Ταξίδι- αστραπή» για την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή!
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ταξίδι- αστραπή» για την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή!

Το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Λευτέρης Πανταζής πρόκειται να πραγματοποιήσουν πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε μια συνεργασία "φωτιά".

Πρόκειται για ένα από τα μουσικά σχήματα, που πρόκειται να "ταράξουν τα νερά" στην νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, μιας και οι δυο καλλιτέχνες έχουν τεράστια καριέρα στον χώρο της μουσικής.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να μην μπορούν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο ηθοποιός είναι πάντοτε στο πλευρό της τραγουδίστριας και, όπως έχουμε δει, σε κάθε της εμφάνιση, ακόμα και εκτός Αθηνών.

Αν και το ζευγάρι στην αρχή προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είδαμε ότι στη συνέχεια ολοένα και περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες ήρθαν στο φως. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος το Πάσχα ήταν το πρώτο κοινό για το ζευγάρι, με τους δυο τους να περνούν όμορφες στιγμές με αγαπημένους τους φίλους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Μαίου, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με τον Μανώλη Κονταρό, όπου και ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ταξιδεύουν μέχρι την Θεσσαλονίκη, φυσικά για να απολαύσουν την μοναδική Δέσποινα Βανδή επί σκηνής:

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved