Νάργιες - Σαντικάι: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς με μία κοινή φωτό κρατώντας το υπερηχογράφημα
Showbiz

Νάργιες - Σαντικάι: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς με μία κοινή φωτό κρατώντας το υπερηχογράφημα

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν γονείς και το επιβεβαίωσαν με το πιο γλυκό τρόπο.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δημοσίευσε μία κοινή του φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται αγκαλιασμένο και ο τραγουδιστής κρατά το υπερηχογράφημα!

Συγκεκριμένα η Λάουρα Νάργιες έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι 🤍»!

Την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και ο Χρήστος Σαντικάι!

Η ραδιοφωνική παραγωγός διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Λάουρα Νάργες θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι, το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του παιδιού τους, όπως αποκάλυψε πρώτη η εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη!

«Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ήμουν και εγώ, τότε βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα» είχε πει η Λάουρα, αναφερόμενη στην πρώτη επαφή που είχαν οι δυο τους.

Και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Με το Χρήστο Σαντικάι κάναμε παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν τον έδειξε, ήταν κύριος».

Όμως εκείνη ερωτεύτηκε σφόδρα συγχρόνως τον γνωστό τραγουδοποιό για τον οποίο τόνισε: «Με τον Χρήστο κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας μέσα σε τρεις μέρες, από τότε είμαστε αχώριστοι, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε χώρια».

Και τότε ήρθε και η μεγάλη αποκάλυψη: «Σε δύο χρόνια θα έρθω με πρόσκληση του γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου φέτος ο Χρήστος, αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω».

Διαβάστε επίσης:

Νάργιες - Σαντικάι: Θα γίνουν γονείς - Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Λάουρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved