Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή! Το αινιγματικό ποστ στο Instagram
Showbiz

Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή! Το αινιγματικό ποστ στο Instagram

Μετά από έξι χρόνια η Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπουλούμπασης διέκοψαν τη συνεργασία τους.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γνωστός hair expert μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Μετα απο 6 χρονια συνεργασιας με την Δεσποινα Βανδή θα ήθελα να ανακοινωσω τη διακοπή αυτής της συνεργασίας ….. Επειδή είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος θέλω να κλείσει αυτός ο κύκλος εδώ κρατώντας μόνο τις όμορφες στιγμές ….!!!!!
θα ήθελα να ευχαριστήσω το beauty team ….την ενδυματολόγο @_e_llena & την make up artist @nakopoulouvaso για τις όμορφες εικόνες που δημιουργήσαμε ….Καλή συνέχεια και καλό Καλοκαίρι σε όλους», έγραψε ο ίδιος και παρά τα δεκάδες μηνύματα εκείνος δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο για αυτή την απόφασή του παρά μόνο ότι «ό, τι γίνεται, είναι για καλό».

Οι δυο τους συνεργάστηκαν τα τελευταία έξι χρόνια με τον Βασίλη Μπουλούμπαση να δοκιμάζει εξαιρετικά looks στη Δέσποινα Βανδή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος πρόσφατα δήλωνε για εκείνη:

«Η Δέσποινα είναι στην καλύτερη της φάση. Έτσι όπως τη ζω στις δουλειές της τη βλέπω πολύ χαρούμενη ευχάριστη, Η Δέσποινα έτσι κι αλλιώς είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είναι κυρία, ευγενική, δεν προσβάλει ανθρώπους. Είναι σωστή και με τη Φαίη περνάμε τέλεια κάθε πρωί», είχε πει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved