Μπουρδούμης: Η αφιέρωση στη Δροσάκη για τα γενέθλιά της – Ξετρελάθηκαν οι χρήστες του Instagram
Showbiz

Μπουρδούμης: Η αφιέρωση στη Δροσάκη για τα γενέθλιά της – Ξετρελάθηκαν οι χρήστες του Instagram

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ευχήθηκε δημόσια «Χρόνια πολλά» στην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη έχει γενέθλια και ο αγαπημένος της σύζυγός και πατέρας του παιδιού της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσω ενός πολύ τρυφερού βίντεο που «έφτιαξε» για εκείνη και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, όπως θα δείτε, ο ηθοποιός έχει ενώσει ορισμένες φωτογραφίες από τις διάφορες στιγμές που έχουν ζήσει στα χρόνια της κοινής τους πορείας και το συνόδευσε με μία υπέροχη ευχή γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα.

«Έχεις γενέθλια σήμερα αγάπη μου και γιορτάζω μαζί με το #μπουρδουμακι την ομορφιά, την τρέλα, το φως, το ταλέντο και την αλήθεια σου! Να χαρίζεις απλόχερα αγάπη όπως μόνο εσύ ξέρεις και να πετύχεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι καρδιά μου! Χρόνια πολλά» έγραψε στη λεζάντα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2020 και ένα μόλις μήνα μετά, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Ο ίδιος είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά του και πρόσφατα τον είχαμε δει στο πλευρό της Λένας στις δίκες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο η ίδια έχει καταγγείλει δημόσια.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved