Θανάσης Πατριαρχέας: Ο γιατρός του Σασμού ετοιμάζει διπλή βάφτιση για τις κόρες του
Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: Ο γιατρός του Σασμού ετοιμάζει διπλή βάφτιση για τις κόρες του

Ο Θανάσης Πατριαρχέας ή αν προτιμάτε ο Άγγελος του Σασμού, ο γιατρός του χωριού του Ρεθύμνου όπου συμβαίνουν όλα στη ζωή των ηρώων της σειράς, κάνει τις προετοιμασίες για τη βάφτιση των δύο κοριτσιών του!

Μαζί με την όμορφη σύζυγό του Βίβιαν Δράκου ετοιμάζονται να βαπτίσουν τις κορούλες τους την ίδια ημέρα. Το διπλό μυστήριο θα τελεστεί στις 16 Ιουλίου σε ένα χωριό στην Πύλο. Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που είναι 2 ετών, θα πάρει το όνομα Σταύρια, από τη μητέρα του ηθοποιού, ενώ η μικρότερη, που είναι μόλις ενός έτους, θα πάρει το όνομα Κύνθια που το επέλεξαν οι ευτυχισμένοι γονείς.

Τη μεγάλη κόρη του ζευγαριού θα βαφτίσει η συνεργάτιδα της ευτυχισμένης μαμάς, Πόλυ Χατζόγλου και ο κολλητός φίλος του ηθοποιού Στέλιος Σταύρου ενώ τη μικρή Κύνθια θα βαπτίσουν οι επίσης πολύ καλοί φίλοι τους, Σαπφώ και Κίμωνας.

Μετά τα Μυστήρια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού. Μάλιστα έχουν ήδη φροντίσει οι δύο γονείς το μενού των καλεσμένων να είναι μόνο από παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής.

Η ευτυχισμένη μαμά μάλιστα δήλωσε για τις βαφτίσεις των παιδιών τους: «νιώθω πάρα πολύ όμορφα, όμως παράλληλα είμαι λίγο αγχωμένη, γιατί θέλω ο κόσμος που θα έρθει να περάσει καλά και να το ευχαριστηθεί και βεβαίως να είναι η ημέρα της Κύνθιας και της Σταύριας».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved