Βασιλική Τρουφάκου: Μοναδικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: Μοναδικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη

Η Βασιλική Τρουφάκου πέρασε μοναδικές στιγμές στην Νέα Υόρκη.

Η Βασιλική Τρουφάκου είναι από τους ηθοποιούς που έχουν να δώσουν πολλά και από την πρώτη της κιόλας επαφή με το τηλεοπτικό κοινό απέσπασε θετικά σχόλια.

Η ηθοποιός πριν λίγες μέρες ταξίδεψε μέχρι την Νέα Υόρκη, καθώς η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστoύσε, ανέβηκε στο Μανχάταν. Την παράσταση είχαν τη δυνατότητα να δουν εκτός από τους ομογενείς και οι Αμερικανοί θεατές αφού παρουσιάστηκε με αγγλικούς υπέρτιτλους.

Η ίδια ήταν τόσο ευτυχισμένη για την εμπειρία αυτή, που κατέκλυσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με όμορφα στιγμιότυπα από το ταξίδι και την εμπειρία της στην μαγευτική Νέα Υόρκη.

Η Βασιλική Τρουφάκου αρκετές φορές έχει δηλώσει πως δεν θέλει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας για την προσωπική της ζωή αλλά για τα επαγγελματικά της και τα έχει καταφέρει. Σε παλαιότερη συνέντευξή της μάλιστα είχε δηλώσει: «Επιθυμώ ειλικρινή διάλογο. Να μη μείνουμε στην εξωτερική στοιβάδα. Το έχω ζητούμενο, αλλά στα πιο προσωπικά μου θέματα προτιμώ μια ιδιωτικότητα. Εχω την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει όπως θέλει. Δεν είναι τα μεγέθη τεράστια στην Ελλάδα. Δεν έχουμε την Τζέσικα Αλμπα ή την Τζένιφερ Γκάρνερ με φωτογράφους να περιμένουν δέκα χρόνια έξω από το σπίτι. Απολαμβάνω να διαβάζω συνεντεύξεις-διαμάντια, όπου μεγάλες σταρ μιλάνε εκ βαθέων καταθέτοντας τη δυσκολία ιούς, την ευκολία τους, τη διαδρομή τους».

Και είχε προσθέσει:«Ας αποφύγουμε τίτλους, κοινοτοπίες, ας έχουμε μια ουσιαστική συνομιλία που θα φωτίσει τον αναγνώστη, αλλιώς δεν έχει νόημα. Δεν έχουμε πια ανάγκη τις πασαρέλες στα περιοδικά. Υπάρχει και το Instagram για τη ματαιοδοξία. Ψάχνω τις, ισορροπίες μου, ποιος ο λόγος να ξέρουν όλοι τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου, να λέω δήθεν "είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου και στη δουλειά μου και πολύ καλοί όλοι". Δεν κρίνω αυτούς που το κάνουν. Έτσι νιώθουν και καμία αντίρρηση σε αυτό. Είμαι όμως επιφυλακτική απέναντι σε μια εικόνα επιφανειακή, γκλάμουρ».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved