Showbiz

Γιώργος Σουξές: «Δεν θυμάμαι άλλη σειρά που να έχω συμμετάσχει και να υπήρχε τόση αγάπη»

Ο ρόλος του Γιώργου Σουξέ πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα καθώς οι «Άγριες μέλισσες» θα ρίξουν αυλαία λίγο πριν το καλοκαίρι.

Ο ρόλος του Γιώργου Σουξέ αγαπήθηκε αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό και ο ηθοποιός στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε τόσο για τον ρόλο του στις «Άγριες μέλισσες» όσο και για το τέλος της σειράς.

Η σειρά φέτος φτάνει στο τέλος της. Ποια είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση που θα κρατήσετε από αυτή τη συνεργασία;

«Πρόσφατα το συζητήσαμε με τους συναδέλφους. Εγώ δεν θυμάμαι άλλη σειρά που να έχω συμμετάσχει και να υπήρχε τόση αγάπη. Θα μιλήσω για τους ηθοποιούς αρχικά, γιατί με αυτούς τους συναναστρέφομαι κυρίως και συνεργάζομαι περισσότερο. Και με τους τεχνικούς βεβαίως, αλλά με τους ηθοποιούς είναι μια διαφορετική συνεργασία. Υπάρχει και αγάπη για τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά και αγάπη μεταξύ των ηθοποιών, χωρίς να είμαστε καρδιακοί φίλοι ή να βγαίνουμε έξω κάθε μέρα. Αγαπήσαμε όλοι αυτή τη δουλειά και προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και γι' αυτήν και για τους εαυτούς μας βεβαίως, για το σύνολο».

Οπότε είναι τα πρόσωπα που θα σας λείψουν περισσότερο;

«Η σειρά κάποια στιγμή θα τελείωνε, αυτό το ξέραμε. Όπως ξέρουμε ότι τώρα όλοι λένε "θα βρω μια άλλη δουλειά, κάποιο άλλο σίριαλ", αλλά τις τελευταίες μέρες θα κλαίμε όλοι μαζί. Θα μου λείψουν αυτά τα πρόσωπα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μαζευτούμε όλοι και να συνεργαστούμε σε κάποια δουλειά. Όλοι θα θυμόμαστε με αγάπη ο ένας τον άλλον κι όταν θα συναντιόμαστε θα αγκαλιαζόμαστε».

Αυτό μπορεί στη συγκεκριμένη, περίπτωση να είναι στενόχωρο, αλλά δεν είναι κι ένα από τα καλά της δουλειάς σας; Είναι σαν να δημιουργείτε καινούργιες παρέες ή οικογένειες σε κάθε δουλειά.

«Αν το δεις με ανοιχτό μυαλό, είναι πολύ καλό. Γνωρίζεις, καινούργιους ανθρώπους, πας παρακάτω».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σουξές: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σαν να μην σεβάστηκε το ταλέντο που του δόθηκε απλόχερα»

Γιώργος Σουξές: Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός εκείνος μου είπε σκ@@@ (Video)

Άγριες μέλισσες: Γιώργος Σουξές: «Ο Προύσαλης θα συγκρουστεί με τον Ακύλα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved