Σάββας Πούμπουρας: «Η γυναίκα μου παραμένει η καλύτερη μου φίλη και η μάνα του παιδιού μου»
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: «Η γυναίκα μου παραμένει η καλύτερη μου φίλη και η μάνα του παιδιού μου»

Ο Σάββας Πούμπουρας σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε για τη σύζυγο και τη μικρή τους κορούλα.

Ήταν 2004 όταν… φώναζαν στον Σάββα Πούμπουρα αν θέλει καφέ. Και έτσι, μέσα από τη διαφήμιση «Σάββα, καφέ;» ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία. Ο Σάββας Πούμπουρας στο πλαίσιο μιας πρόσφατης συνέντευξης αναφέρθηκε στην καριέρα, στον ρόλο του ως μπαμπάς, ενώ μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τη γυναίκα του, Αρετή.

Από το 2004, όταν σε γνωρίσαμε μέσω μιας διαφήμισης με θέμα το Euro της Πορτογαλίας και την ατάκα «Σάββα, καφέ;», μέχρι σήμερα από τι διακυμάνσεις δα έλεγες πως έχει περάσει η καριέρα σου;

Είχε από όλα. Πραγματικά, σκέφτομαι πως αν γυρνούσα πάλι στο 20 μου χρόνια, δεν θα άλλαζα τίποτα, πάλι τα ίδια θα έκανα. Γιατί αυτά με… έφτασαν εδώ που είμαι, να δίνω συνέντευξη σε εσένα, να εργάζομαι στο πόστο που είμαι, να έχω αυτή, την οικογένεια και να βρίσκομαι στην Ελλάδα και να δοκιμάζω τον εαυτό μου, να νιώθω πλήρης. Αν άλλαζα κάτι, ίσως και να μην ήμουν καν εδώ να αγκαλιάζω ό,τι ωραίο μου ήρθε. Τα εκτιμώ όλα.

Είσαι από τους μπαμπάδες που ασχολούνται ενεργά με το παιδί και την οικογένεια τους. Εσένα πώς σε μεγάλωσαν οι γονείς σου και πώς θέλεις εσύ να μεγαλώσεις την κόρη σου, Κύνθια, η οποία σήμερα είναι 2 χρόνων;

Εμείς μεγαλώσαμε διαφορετικά, με γονείς που έκαναν το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που είχαν. Δεν μπορούμε να ζητάμε τα ρέστα από τους γονείς μας, γιατί τόσα ήξεραν και τόσα έκαναν. Εμείς είμαστε το εξελιγμένο μοντέλο τους. Αγαπώ τους γονείς μου, είναι εκείνοι που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, ένας ευγενικός, δοτικός, μαζεμένος άντρας. Και είναι αυτά που θέλω να περάσω και στην κόρη μου. Ναι, περνάω πολύ χρόνο με την κόρη μου. Το απολαμβάνω και θέλω να ξεκουράζω και τη μάνα της. Πρέπει να τις αποφορτίζουμε λιγάκι. Σίγουρα δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε τον ρόλο τους γιατί η μάνα είναι μάνα. Εξού και το παιδί φωνάζει πρώτο «μαμά»!

Πώς ήσουν ως παιδί;

Ζωηρούλης. Στην αρχή μαζεμένος, αλλά μετά έγινα πιο σκανταλιάρης, χαμογελαστός πάντα, και μέσα στα πράγματα στα 15μελή, στην κοινωνικότητα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Παγκράτι, σε μια νορμάλ αστική οικογένεια, χωρίς πολλά κομφόρ και ανέσεις. Έχω μια αδελφή μικρότερη, με την οποία η σχέση μας έγινε πολύ πιο ωραία τώρα που μεγαλώσαμε.

Με την Αρετή ζήσατε αρκετά χρόνια ως ζευγάρι πριν παντρευτείτε και κάνετε την κόρη σας.

Ναι, θέλαμε να πάρουμε τον χρόνο μας.

Τι θέλατε να χαρείτε;

Τίποτα συγκεκριμένο. Δεν βάλαμε πρόγραμμα, να κάνουμε αυτό και το άλλο. Απλά πήγαμε όπως μας πήγαινε το ρεύμα, η βάρκα, το κύμα. (Γελάει.) Και ήρθαν τα πράγματα πολύ ωραία. Με την Αρετή ευχαριστιόμαστε στιγμές, βόλτες, ταξίδια, συζητήσεις, βασικά τα πάντα.

Τι είναι η Αρετή για εσένα;

Η γυναίκα μου και παραμένει η καλύτερη μου φίλη και η μάνα του παιδιού μου. Ο τρόπος που μεγαλώνει την Κύνθια είναι μαγικός.

Πολλοί ισχυρίζονται πως ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τις ισορροπίες στο ζευγάρι. Εσείς πώς το βιώσατε αυτό;

Δεν αλλάζει κάτι, απλά σε ό,τι κάναμε προσθέσαμε και την Κύνθια. Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσεις πίσω τον εαυτό σου και το ζευγάρι. Συνεχίζεις να είσαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά προστίθεται κι ένα παιδί. Προς θεού, αν βάζαμε μπροστά το παιδί σε όλα, θα χάναμε τον εαυτό μας. Είμαι ευγνώμων για το πόσο καλά είμαι αυτή τη στιγμή. Έχουμε την υγεία μας, ένα γερό παιδάκι, οπότε μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω.

Πηγή: OK!

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη του Πούμπουρα για εργασιακό bullying: «Ο bully ξέσπαγε τις ανασφάλειές του πάνω μου»

Σάββας Πούμπουρας: Έγινε... ψήστης στο χιονισμένο τοπίο και η «Αρετή του» τον αποθανάτισε!

Πούμπουρας -Ουγγαρέζος: Δοκιμάζουν τις αντοχές τους στο παγοδρόμιο του χριστουγεννιάτικου ΚΠΙΣΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved