Δελαπόρτας: Η θλιβερή ιστορία του Βέγγου, ο έρωτας Καλουτά-Κωνσταντάρα κι οι καβγάδες Αλίκης-Δημήτρη
Showbiz

Δελαπόρτας: Η θλιβερή ιστορία του Βέγγου, ο έρωτας Καλουτά-Κωνσταντάρα κι οι καβγάδες Αλίκης-Δημήτρη

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show και υπήρχε... λόγος!

Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός θέλησε να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο το οποίο περιλαμβάνει άγνωστες παρασκηνιακές ιστορίες κορυφαίων παραγωγών της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Φυσικά αποκάλυψε πολλές από αυτές τις ιστορίες στον αέρα του talk show ξεκινώντας από μία παλιά ταινία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Χορν: "Για τις ανάγκες της ταινίας "Αλίμονο στους Νέους" κάλεσαν έναν ξένο μακιγιέρ που ζήτησε τα ίδια χρήματα με τον Χόρν, που ήταν ο πρωταγωνιστής" είπε και συνέχισε μιλώντας για το δράμα που έζησε ο Θανάσης Βέγγος όταν θέλησε να γίνει κινηματογραφικός παραγωγός όμως τελικά δεν πήγε καθόλου καλά: "Ο Θανάσης Βέγγος ήταν τελειομανής, ήθελε να γυρίζει κάθε σκηνή 30 φορές. Δεν μπόρεσε να καλύψει τα έξοδα των ταινιών του και έκλεισε την εταιρία του".

Ένα άγνωστο ειδύλλιο της εποχής αποκάλυψε επίσης ο Μάκης Δελαπόρτας, αυτό ανάμεσα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Άννα Καλουτά. Ο ίδιος είπε: "Η Άννα Καλουτά έζησε για πέντε χρόνια έναν μεγάλο έρωτα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα... Ο Κωνσταντάρας ήταν ζηλιάρης. Στην ταινία "Εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν" δεν άφησε τον Αλεξανδράκη να φλερτάρει την Καλουτά, διέκοψε τα γυρίσματα".

Και συνέχισε για τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα: "Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο πιο καθαρός ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου. Τα πουκάμισα είχαν το μονόγραμμά του και λουζόταν με την κολόνια".

Ο Μάκης Δελαπόρτας επίσης μίλησε για τις... μαμάδες του ελληνικού κινηματογράφου, δηλαδή τις μαμάδες των σταρ της εποχής που επέβλεπαν πάντα τις κόρες τους και δεν τις άφηναν κάνουν ούτε βήμα χωρίς εκείνες. Μία από αυτές ήταν και η μητέρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη: "Η κυρία Φιλίτσα, η μαμά της Ζωζώς Σαπουντζάκη, αποφάσιζε τα πάντα για τη Ζωζώ, από το ρόλο που θα παίξει μέχρι με ποιον θα μιλήσει".

Και συνέχισε: "Ο Δαλιανίδης απαγόρευσε στη Σαπουντζάκη να φέρει τη μαμά της στο γύρισμα και εκείνη πήγε σε έναν λόφο και τον παρακολούθησε με κιάλια".

Φυσικά, ο Μάκης Δελαπόρτας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πιο αγαπημένη του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη για την οποία αποκάλυψε: "Η Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ στις πρώτες ταινίες που γύρισαν, δεν μιλούσαν καν μεταξύ τους, είχαν τρομερή αντιπαλότητα".

Και συνέχισε: "Στην "Αλίκη στο Ναυτικό" ο Σακελλάριος είχε μόνο 16 ναύτες και τους έβαζε να περνούν ξανά και ξανά μπροστά από την κάμερα στην παρέλαση για να φαίνονται 100".

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Μάκης Δελαπόρτας για το παρασκήνιο των πιο αγαπημένων μας ελληνικών ταινιών...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved