Μπεκατώρου: Η αλλαγή μετά την απώλεια των κιλών και τα κοστούμια που λατρέψαμε πάνω της
Showbiz

Μπεκατώρου: Η αλλαγή μετά την απώλεια των κιλών και τα κοστούμια που λατρέψαμε πάνω της

Η Μαρία Μπεκατώρου ίσως φέτος διανύει την πιο ωραία και δημιουργική της φάση!

Το τηλεπαιχνίδι του Mega The Chase, που έχει αναλάβει την παρουσίαση του, ήρθε κι έδεσε πάνω της όσο κανένα άλλο!

Δημιουργική, άνετη, με χιούμορ και πάντα με ένα χαμόγελο που κάνει παίκτες και κοινό να την απολαμβάνουν.

Βέβαια ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει και την απίθανη εμφάνισή της που σε κάθε επεισόδιο χαζεύει κανείς τα υπέροχα σύνολά της.

Ό, τι επιλέγει, ταιριάζει απίθανα στο σωμάτοτυπό της ενώ αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι πως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις μονοχρωμίες, που η αλήθεια είναι πως φέτος είναι η τοπ τάση ενώ σχεδόν σε καθημερινή βάση, επιλέγει κοστούμια τα οποία συνδυάζει με κομψά σακάκια.

Δες τις ωραιότερες εμφανίσεις της στη gallery

Φυσικά η Μαρία δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι του παρελθόντος αναφορικά με την εμφάνισή της αφού εδώ και μερικά χρόνια «πέταξε» από πάνω της εκείνα τα κιλάκια που την «ενοχλούσαν» και έχει αποκτήσει μια θεϊκή μεσογειακή σιλουέτα.

«Αν νιώθω ότι ξεφεύγω, μειώνω τις ποσότητες. Επειδή μας διαβάζει και ο κόσμος τώρα, δεν κάνω επικίνδυνα πράγματα, δεν κάθομαι να πεινάσω, απλά στερούμαι πράγματα που αγαπώ. Ένα ωραίο μιλφέιγ, ας πούμε, γιατί παλιά, όταν πηγαίναμε σε εστιατόρια, θα έτρωγα και το γλυκό μου. Τώρα δεν το κάνω. Φροντίζω να είναι ισορροπημένη η διατροφή μου, τρώω τα φρούτα μου, παίρνω τις βιταμίνες μου. Απλά έχει απομακρυνθεί η ζάχαρη από την καθημερινότητά μου», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved