Μενεγάκη: Η πρώτη βουτιά για το καλοκαίρι και ο απίθανος διάλογος με τον γιο της, Άγγελο!
Showbiz

Μενεγάκη: Η πρώτη βουτιά για το καλοκαίρι και ο απίθανος διάλογος με τον γιο της, Άγγελο!

Η Ελένη Μενεγάκη προτίμησε αυτό το Σαββατοκύριακο να μην μείνει στην Αθήνα και να απολαύσει τον υπέροχο ήλιο σε κάποιο όμορφο τοπίο, παρέα με την οικογένειά της και την θάλασσα. 

Με τον Μάκη Παντζόπουλο είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και οι δυο τους είναι αχώριστοι, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήταν μαζί.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αγαπούν πολύ τα ταξίδια, αλλά και τις κοντινές εξορμήσεις και κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, κάνουν ένα διάλειμμα και φεύγουν εκτός Αθηνών. Αυτό ακριβώς επέλεξαν να κάνουν και αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και ο καιρός ήδη είναι πολύ καλοκαιρινός και σίγουρα οι ακόμα πιο ηλιόλουστες ημέρες είναι κοντά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Μαΐου, η παρουσιάστρια δημοσίοευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει στο σκάφος του Μάκη Παντζόπουλου και να αναρωτιέται το αν θα βουτήξει στη θάλασσα. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια με το καλλίγραμμο κορμί έγραψε χαρακτηριστικά: «Θα βουτήξω ή θα μείνω στις πόζες;», βάζοντας ένα "δίλημμα" σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους της, με τους περισσότερους να ψηφίζουν το πρώτο.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της:

https://www.instagram.com/p/CdihklnjLh6

Μάλιστα, ο γιος της, δεν δίστασε να σχολιάσει χιουμοριστικά την ανάρτησή της, γράφοντας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved