Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η καινούργια ασχολία της- Μας έδειξε το μποστάνι που έφτιαξε στο σπίτι της!
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η καινούργια ασχολία της- Μας έδειξε το μποστάνι που έφτιαξε στο σπίτι της!

Η Σία Κοσιώνη, με μια δημοσίευση της, ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο της χόμπυ, το οποίο και δεν είναι άλλο από την κηπουρική. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες δημοσιογράφος, με πλήθος κοινού να την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, για να ενημερωθεί για όλα τα γεγονότα σε Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Σία Κοσιώνη προτιμά τα Σαββατοκύριακά, μιας και βρίσκεται μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, να τα εκμεταλλεύεται με την οικογένειά της, αλλά και με άλλα πράγματα, τα οποία την ευχαριστούν και την κάνουν χαρούμενη. Το πρωί του Σαββάτου, η δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, αποκαλύπτοντάς σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ποιο είναι το νέο της χόμπυ, το οποίο και την κάνει πολύ χαρούμενη.

Η ίδια μας έδειξε το μποστάνι που έχει φτιάξει στο σπίτι της, λέγοντας πως είναι ο, τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε και εμείς. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μποστάνι στην πόλη; Ε ναι λοιπόν! Μια μικρή μεγάλη απόφαση που αξίζει να πάρεις! Γιατί, μποστάνι στην πόλη σημαίνει ομορφότερη πόλη, ομορφότερες πολυκατοικίες, καθαρά και δωρεάν λαχανικά, καλύτερη ψυχολογία, χαρά και μάθηση για τα παιδιά. Τολμήστε το στο μπαλκόνι και στην ταράτσα σας. Εγώ το έκανα και μας έχει δώσει μεγάλη χαρά. Και εκτός από χαρά και κάμποσες φράουλες ως τώρα!»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved