Θάνος Καλλίρης: Αυτή είναι η κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφός του! Η συμβίωση και η πιθανότητα γάμου
Showbiz

Θάνος Καλλίρης: Αυτή είναι η κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφός του! Η συμβίωση και η πιθανότητα γάμου

Ο Θάνος Καλλίρης εκτός από το  δυναμικό comeback με το νέο του τραγούδι «Θα βγω να διασκεδάσω», βιώνει και την απόλυτη ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παραχώρησε για πρώτη φορά συνέντευξή με την κατά είκοσι χρόνια νεότερη σύντροφό του, Ελένη Γεωργούση, και μίλησαν για τη γνωριμία τους και για το αν είναι ο γάμος στα σχέδια τους.

Θάνο, πώς γνωριστήκατε µε τη σύντροφό σου;

Θάνος: Γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια, το 2007, σε μια κοινή παρέα. Μας σύστησε ένας φίλος. Αυτή η παρέα υπήρξε χαλαρά, δηλαδή βρισκόµασταν πού και πού για ένα ποτό. Παραµείναµε φίλοι µέχρι τον Ιανουάριο του 2018, οπότε και γίναµε ζευγάρι.

Μας έφεραν κοντά δυο γεγονότα. Ότι η Ελένη συµπτωµατικά ξεκίνησε να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο ενός καλού µου φίλου αλλά και το ότι τον Δεκέµβριο του 2017 έχασα τη μητέρα µου και η Ελένη ήταν κοντά µου.

Ελένη, εσύ όταν τον είδες για πρώτη φορά, σκέφτηκες ότι μπορεί να υπάρξει κάτι ερωτικό μεταξύ σας;

Ελένη: Όχι, και υπάρχει μια αστεία ιστορία. Όταν οι κοινοί µας φίλοι μού είπαν ότι θα είναι μαζί στην έξοδο και ο Θάνος Καλλίρης, τους είπα ότι δεν θέλω να πάω! (Γελάει).

Και τελικά πώς ήρθατε κοντά;

Ελένη: Έδειξε ένα σχετικό ενδιαφέρον, βγήκαµε κάποιες φορές µόνοι µας και δέσαµε γιατί υπήρχε χηµεία. Θάνο, εσύ έκανες το πρώτο βήµα για να γίνετε ζευγάρι;

Θάνος: Ναι, εγώ το έκανα.

Άρα είστε μαζί τέσσερα χρόνια;

Θάνος: Ναι!

Τι αγαπάς περισσότερο στην Ελένη;

Θάνος Καλλίρης: Ταιριάζουµε σε όλα. Είµαστε δυο διαφορετικές ηλικίες, από διαφορετικά µέρη. Η Ελένη από το Αλιβέρι και εγώ από την Αθήνα. Δεν έχουµε τίποτα κοινό, αλλά έχουµε τόσο πολλά κοινά. Κι αυτό είναι το µαγικό. Αυτό που σίγουρα µας ενώνει και είναι το αλατοπίπερο και το ελιξίριο στη σχέση µας είναι το χιούµορ.

Ελένη, εσύ τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Ελένη: Το χιούµορ του είναι το πρώτο γιατί έτσι ξεπερνάµε τα δύσκολα και ότι µε κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Ελένη, είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που φωτογραφίζεσαι σε περιοδικό με τον Θάνο. Ποια είναι τα συναισθήµατά σου;

Ελένη: Λίγο χαρούµενη και λίγο αγχωµένη. Είναι κάτι ξένο από µένα, θα προτιµούσα να είµαι στο δικαστήριο, αλλά αφού είναι ο Θάνος µαζί µου, το ισορροπώ.

Ήσουν θαυµάστρια του Θάνου Καλλίρη πριν τον γνωρίσεις;

Ελένη: Να πω από παιδί; Να πω την κλασική ατάκα «µεγάλωσα µε τα τραγούδια του», «τον είχα αφίσα στο δωµάτιό µου»; Ναι, όλα αυτά. Είµαι παιδί των ’80s και ’90s.

Πώς βρίσκει την αρµονία ένα ζευγάρι όπου ο ένας είναι καλλιτέχνης κι ο άλλος δικηγόρος; Ο ένας πρέπει να δουλεύει µέχρι αργά και ο άλλος να ξυπνά πολύ πρωί…

Θάνος Καλλίρης: Τις περισσότερες φορές ταλαιπωρείται η Ελένη, γιατί εγώ θέλω να δούµε µια ταινία ή µπορεί να έρθει σε ένα live µου. Μετά εκείνη πρέπει να σηκωθεί πολύ πρωί, ενώ εγώ κοιµάµαι.

Τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;

Ελένη: Κυρίως βλέπουµε ταινίες και σειρές. Περπατάµε όµως πολύ. Βγαίνουµε έξω και περπατάµε. Μας αρέσει!

Ποιος µαγειρεύει στο σπίτι;

Θάνος: Αποκλειστικά και µόνο η Ελένη και είναι εκπληκτική µαγείρισσα.

Ελένη: Μου αρέσει να μαγειρεύω «μαµαδίστικα» φαγητά για τους ανθρώπους που αγαπώ. Τα Σαββατοκύριακα µαγειρεύω γιατί έρχονται και τα παιδιά στο σπίτι. Αν δεν προλάβω γιατί και η δική µου δουλειά της δικηγόρου είναι απαιτητική, τότε θα έρθει κάποιο delivery.

Και ποιος ζηλεύει περισσότερο;

Θάνος: Κανείς. Δεν έχουµε τέτοια θέµατα. Γνωριζόµασταν ως άνθρωποι. Ήξερε η Ελένη ότι θα είναι µε έναν γνωστό καλλιτέχνη. Δεν έχουµε αντιµετωπίσει κάτι.

Ελένη: Εγώ είµαι σε εισαγωγικά «ζηλιάρα» ως Σκορπιός και drama queen µαζί, θα κάνω λίγο εφέ ζήλιας. Δηµόσια δεν θα κάνω κάτι, αλλά θα το πω σε εκείνον υπό µορφή αστείου και θα το διακωµωδήσουµε. Δεν θα µπορούσα να είµαι η άρρωστη ζηλιάρα γυναίκα.

Ποιο ελάττωμα του ενός ενοχλεί τον άλλο;

Θάνος Καλλίρης: Όλοι έχουµε ελαττώµατα, και εκείνη κι εγώ. Δεν προωθώ µια ψεύτικη ιδανική σχέση. Είµαστε δυο άνθρωποι που πατάνε στα πόδια τους. Εγώ είµαι πιο έµπειρος ως µεγαλύτερος και της έδωσα κάποιες παραπάνω συµβουλές είτε µε τη στάση µου είτε µε τον τρόπο µου.

Έτσι, ξέρει πώς να διαχειριστεί κάτι, είτε έχει δίκιο είτε άδικο, και να ισορροπήσει µέσα στη σχέση όποιος από τους δυο είναι νευριασµένος. Εγώ είµαι πιο έµπειρος, καλώς ή κακώς… Ο παλιός είναι αλλιώς και εκείνη είναι η νέα, η ωραία και µαθαίνει από τον παλιό. (Γελάει.)

Ελένη: Προφανώς, δεν υπάρχει ούτε ο τέλειος άντρας ούτε η τέλεια γυναίκα. Επειδή είµαστε και οι δυο πολύ ισχυρές προσωπικότητες, έχουµε και αρκετή δόση εγωισµού, κι αυτό µερικές φορές µάς φέρνει σε κόντρα.

Και εκεί είναι που λες «εγώ πάλι πρέπει να υποχωρήσω;» ή «ποιος θα κάνει το πρώτο βήµα;». Γιατί και στους δύο δεν αρέσουν οι καβγάδες. Συνήθως θα κάνω εγώ πίσω. Αλλά και εκείνος θα ζητήσει κάποιες φορές «συγγνώµη». Έχουµε βρει τις ισορροπίες µας.

Θάνο, δεν κρύβεις ότι έχετε είκοσι χρόνια διαφορά.

Θάνος: Ναι, και το λέω µε περηφάνια. Όλα αυτά είναι αµφίδροµα. Είναι το παζλ, που λέµε. Να υπάρχει η ένωση. Δεν θα µπορούσα να είµαι µε µια γυναίκα, για παράδειγµα, που να είναι κοντά µου στην ηλικία αλλά δεν έχουµε κάτι κοινό.

Συµβουλεύει ο ένας τον άλλο για θέματα της δουλειάς;

Θάνος: Πάντα ζητάω τη γνώµη της. Μπορεί να είναι δικός µου άνθρωπος αλλά έχει την άποψή της, τα γούστα της και η γνώµη της µετράει για µένα. Είναι σαν να απευθύνοµαι στον κοινό ακροατή. Επίσης, µου αρέσει που ακούει τα πάντα, από βαρύ λαϊκό µέχρι ό,τι πιο έντεχνο.

Ελένη: Για τη δουλειά µου αµιγώς όχι, αλλά θα µε συµβουλεύσει για πολλά και θα τον ακούσω γιατί έχει εµπειρία σε έναν πολύ δύσκολο χώρο. Με έχει βοηθήσει πολλές φορές και σε πολλά πράγµατα. Τον βοηθάω κι εγώ. Θα πω την άποψή µου για τη δουλειά του και ίσως του δώσω µια άλλη µατιά στο θέµα που τον απασχολεί.

Θάνο, είναι στα άµεσα σχέδιά σου ο γάµος;

Θάνος Καλλίρης: Όχι, δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µου ο γάµος. Η σχέση µας είναι σε τόσο καλές βάσεις. Ζούµε µαζί, τα παιδιά µου έχουν γνωρίσει την Ελένη, οι δικοί της µε έχουν γνωρίσει, οι δικοί µου την έχουν γνωρίσει. Είναι λίγο τυπικά αυτά, να πας σε έναν παπά να σε ευλογήσει.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved