Ταμίλα Κουλίεβα: Γνωρίζετε ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της; Τα τρυφερά λόγια για εκείνον
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Γνωρίζετε ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της; Τα τρυφερά λόγια για εκείνον

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι μια γυναίκα που δεν σταματά να εξελίσσεται. Κι αυτό το αποδεικνύει συνεχώς.

Μάλιστα, φέτος φρόντισε να συνδυάσει την αγάπη της για τη γιόγκα με τα ταξίδια. Ξεκίνησε λοιπόν διοργανώνοντας εξορμήσεις για όσους αγαπούν τα ταξίδια με πρώτο σταθμό το Πήλιο προκειμένου η ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία να επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα.

Παράλληλα πρόσθεσε κι άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Οι ταινίες Σμύρνη μου αγαπημένη και Ράφτης στις οποίες πρωταγωνίστησε κατέχουν ξεχωριστή θέση στα κινηματογραφικά φεστιβάλ του εξωτερικού, ενώ η ερμηνεία της στη σειρά Σκοτεινή θάλασσα του Mega –τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο πρώην σύζυγός της Γρηγόρης Καραντινάκης– απέσπασε διθυραμβικά σχόλια.

Πώς είναι αλήθεια να συνεργάζονται ύστερα από τόσα χρόνια γάμου αλλά και ενός διαζυγίου;

«Όσο ήμασταν παντρεμένοι είχαμε κάνει πολύ λίγα πράγματα. Τον τελευταίο χρόνο προέκυψε η ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη (σ.σ. τη σκηνοθεσία έχει επίσης ο Γρηγόρης Καραντινάκης) και η σειρά Σκοτεινή θάλασσα. Για την ταινία πρέπει να σου πω ότι ήρθε η πρόταση από τη Μιμή Ντενίση και μετά ήρθε ο κύριος Καραντινάκης» τόνισε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Είναι ένας σκηνοθέτης πολύ αυστηρός με το κάστινγκ και αν δεν ταιριάζεις, δεν σε παίρνει, όποιος κι αν είσαι. Μάλιστα, το είπε και στη Μιμή Ντενίση, ότι αν έκρινε ότι δεν ταιριάζω, δεν θα με έπαιρνε για τον ρόλο» αποκαλύπτει και συνεχίζει μιλώντας για τη σχέση τους μετά το διαζύγιο: «Ο Γρηγόρης είναι οικογένειά μου. Πραγματικά τον αγαπώ, τον νοιάζομαι, τον σέβομαι και τον θαυμάζω.

Μη νομίζεις ότι ήρθαν όλα τα πράγματα ομαλά και όμορφα. Όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι, δεν είναι όλα ρόδινα. Έχουμε περάσει από πολλά κύματα και μπόρες. Πλέον είμαι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και νιώθω πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο. Είμαι υπερήφανη που το καταφέραμε αυτό».

Κλείνοντας, διηγήθηκε και μια ιδιαίτερη ιστορία, από αυτές που αξίζει να αναφερθούν. «Ήμουν στο εξωτερικό σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου ως μέλος κριτικής επιτροπής. Την ημέρα της τελετής απονομής δίπλα μου καθόταν μια συνάδελφος.

Κάποια στιγμή λοιπόν την πλησιάζει ένας άντρας και της προσφέρει μια ανθοδέσμη. Την κοιτάω και σκέφτομαι “τι ωραία κίνηση”. Εκείνη πιάνει το βλέμμα μου και μου λέει “ο πρώην άντρας μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ”. Τελικά όλα γίνονται…».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved