Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έρχονταν γυναίκες στο μαγαζί και μου έλεγαν “Θέλω παιδί από σένα”»
Showbiz

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έρχονταν γυναίκες στο μαγαζί και μου έλεγαν “Θέλω παιδί από σένα”»

Για τις business στο Ντουμπάι, το νέο project με υγιεινά προϊόντα στη Γλυφάδα και τις εκρήξεις θαυμασμού μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Συνεχίζει να κάνει επιτυχημένα επιχειρηματικά βήματα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor» όπου και ξεχώρισε.

«Είμαι χαρούμενος γιατί τα καταστήματα μου πάνε πολύ καλά στην Αθήνα και τώρα ετοιμάζω νέα βήματα. Ηδη δίνω ρούχα στη Μύκονο και στο Ντουμπάι, ενώ ετοιμάζω νέο project στο κομμάτι της υγιεινής διατροφής, με healthy προϊόντα.

Το πρώτο μαγαζί θα το ανοίξω στη Γλυφάδα και ελπίζω να καταφέρω να ανοίξω και άλλα...», αποκάλυψε. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκίνησε στα 16 του να ασχολείται επαγγελματικά με τα ρούχα και να στηρίζεται στα δικά του πόδια.

«Ηταν ο τρόπος για να επιβιώσω. Ξεκίνησα με όνειρα σαν μικρό παιδί και με πείσμα και υπομονή κατάφερα μέχρι σήμερα, που είμαι 30, να έχω αναπτύξει τις επιχειρήσεις μου», δήλωσε, ενώ έδωσε τη δική του συμβουλή στους νεότερους : «Σε όσoυς ξεκινούν τώρα, λέω να ρισκάρουν, να μη φοβούνται. Η ζωή έτσι είναι. Πρέπει να το παλέψεις, να το κυνηγήσεις, γιατί τίποτα δεν σου χαρίζεται».

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ξανά το άρωμα του, διαφορετικό αυτήν τη φορά. «Είχα κάνει μια σειρά με αρώματα, που απογείωσαν τις πωλήσεις των καταστημάτων μου, και τώρα το έκανα με διαφορετική συσκευασία», εξήγησε στο Secret.

Ο ίδιος είχε πει από την αρχή που είχε μπει στο «Survivor» πως τα χρήματα δεν ήταν ο αυτοσκοπός του και το απέδειξε. «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Εδωσα όλο το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις ημέρες που έκατσα στο παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό - και ήταν σεβαστό ποσό», είπε, ενώ τόνισε πως ποτέ «δεν θα μπορούσα να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για καμία πρόταση. Είμαι πολύ προσεκτικός και δεν βάζω στον βωμό των χρημάτων την αξιοπρέπεια μου».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραδέχθηκε πως παρακολουθεί «Survivor», αφού είναι ένα παιχνίδι που σε κάνει να θέλεις να το δεις, αλλά και επειδή του φέρνει μνήμες. «Νιώθω ένα ωραίο συναίσθημα. Οταν επέστρεφα, είπα πως θα αφήσω όλα τα αρνητικά και τις ίντριγκες και θα κρατήσω μόνο τα θετικά.

Οσο για τώρα, αυτό που βλέπω είναι πως οι παίκτες φαίνονται πιο διαβασμένοι θέλουν να μας αντιγράψουν λίγο. Δεν έχουν προσωπικότητα. Ισως τα παιδιά έχουν λίγο αποπροσανατολιστεί», δήλωσε. Το κύμα στήριξης που είχε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν μεγάλο.

Με την αποχώρηση του συνεχίστηκε και έξω, από χιλιάδες θαυμαστές που του έστελναν μηνύματα, αλλά και τον επισκέπτονταν στα καταστήματα του, για να τον δουν και να του μιλήσουν.

Αρκετοί, μάλιστα, είχαν... ακραίες επιθυμίες. «Ερχονταν γυναίκες στο μαγαζί και μου έλεγαν: "θέλω το γονίδιο σου", "θέλω παιδί από σένα", "Πότε θα με παντρευτείς;". Στο μαγαζί, και να θέλω να κρυφτώ, δεν γίνεται! Πολλές φορές, μάλιστα, με παρακολουθούσαν, για να δουν πότε θα φύγω. Ακόμα και άντρες. Ενας θαυμαστής περίμενε οκτώ ώρες για να βγω και μετά καθόταν απλά και με κοίταζε», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved