Ποιος από τους υποψήφιους Master Chef έπεσε «θύμα» της οικονομικής κρίσης;
Showbiz

Ποιος από τους υποψήφιους Master Chef έπεσε «θύμα» της οικονομικής κρίσης;

Έφτασε επιτέλους η ώρα του τελικού του Master Chef! Η αλήθεια βέβαια είναι πως το όνομα του νικητή έχει ήδη αποκαλυφθεί από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τελικής δοκιμασίας.

Εκτός όμως από το όνομα του νικητή, Άκη Πετρετζική έχουν «ακουστεί» και πολλά παρασκηνιακά γεγονότα. Ο 26χρόνος Θεσσαλονικιός, Άκης θέλησε να μοιραστεί το «έπαθλο» των 50.000 ευρώ, κάτι άλλωστε που είχε αποκαλύψει και ο έτερος, Μιχάλης Καλαβρινός σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Φήμες όμως θέλουν τον πρώτο Έλληνα Master Chef Άκη, να έχει πέσει «θύμα», της οικονομικής κρίσης, όπως οι περισσότεροι βέβαια στις μέρες μας. Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του θεωρείται από τις πλέον ευκατάστατες στην Θεσσαλονίκη, καθώς ο πατέρας του διατηρεί εργοστάσιο παπουτσιών, ο ίδιος, πνεύμα ανήσυχο και «αντιδραστικό», προτιμά να «τα βγάζει πέρα μόνος του».

Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Άκης, λόγω της μικρής διαμάχης με τον πατέρα του δεν θέλει να ζητά χρήματα από εκείνον. Και φυσικά με την κίνηση του να μοιραστεί τα χρήματα με τον Μιχάλη, δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του. Άλλωστε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο 26χρόνος έδειχνε το ακέραιο του χαρακτήρα του, αφού όχι μόνο βοηθούσε τους συμπαίκτες του αλλά δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα μέσα στο σπίτι που συγκατοικούσαν όλοι μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved