Ευτυχία Φαναριώτη: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πολύ σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου»
Showbiz

Ευτυχία Φαναριώτη: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πολύ σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου»

Η Ευτυχία Φαναριώτη έχει χαράξει τη δική της αξιόλογη πορεία, στον χώρο της υποκριτικής ενώ η αγάπη της για το θέατρο, είναι δεδομένη! 

Η παρουσία της εκπέμπει μια μοναδική θετική αύρα, στα χείλη της υπάρχει ένα τεράστιο και ωραίο χαμόγελο ενώ ο αυτοσαρκασμός είναι κάτι που την ακολουθεί… χρόνια τώρα! Η Ευτυχία Φαναριώτη έχει χαρίσει σπουδαίες ερμηνείες τόσο στο θέατρο όσο και στη μικρή οθόνη. Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για τον ρόλο που παίζει στη ζωή της, η ψυχοθεραπεία.

Να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω. Πότε και γιατί αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι πότε αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Θυμάμαι μόνο ότι σε μια κρίση εφηβείας στα 18 μου, όταν είχα περάσει, στη Φιλοσοφική, στην οποία όμως δεν ήθελα να πάω, τους ανακοίνωσα ότι θα πάω στην Αθήνα για να γίνω ηθοποιός. Έτσι ξαφνικά. Δεν θυμάμαι δηλαδή να το ήθελα από παιδί. Ωστόσο, φέτος που είδα τυχαία μια φίλη μου από τα παιδικά μου χρόνια, μου είπε ότι στην ηλικία των 14 της έλεγα ότι θα γίνω ηθοποιός. Εγώ αυτό δεν το θυμάμαι καθόλου.

Ποια είναι η πιο δυνατή σου ανάμνηση από την παιδική σου ηλικία;

Θυμάμαι να είμαι πολύ μικρή, να τραγουδάω στη μικρή αυλή μας που είχε πολλά λουλούδια και μανιταράκια φωτάκια.

Το επάγγελμα του ηθοποιού λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για εσένα;

Το επάγγελμα του ηθοποιού έχει λειτουργήσει πάρα πολλές φορές ψυχοθεραπευτικά για εμένα, ωστόσο το ζητούμενο, δεν είναι αυτό, αλλά να λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για τον θεατή. Το νόημα είναι να φέρνει στον θεατή τη χαρά, τον προβληματισμό, την έμπνευση. Βέβαια μέσα , από αυτό, γιατρεύεται και ο ηθοποιός. Μου έχει συμβεί να βιώνω δύσκολες στιγμές και η υποκριτική να με βοηθήσει πάρα πολύ. Ξεχνάς ό,τι σε απασχολεί, είναι σαν να κάνεις διαλογισμό. Αφήνεις όλα τα άλλα πίσω και μπαίνεις σε έναν άλλο ρόλο. Δεν είσαι εσύ

Ψυχοθεραπεία ένιωσες την ανάγκη να κάνεις ποτέ;

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πολύ σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά. Με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση προσωπικά θέματα τα, οποία με απασχολούσαν. Για να πας στον ψυχολόγο κάτι σε πονάει, κάτι υπάρχει άλυτο μέσα σου. Το σημαντικό είναι να βρεις την πηγή του. Συνήθως όλα τα προβλήματα ξεκινάν από εμάς, αλλά εμείς ψάχνουμε να τα βρούμε στους έξω.

Υπήρχε κάποια στιγμή στη ζωή σου, που ένιωθες ότι δεν μπορούσες να διαχειριστείς την κατάσταση που βίωνες;

Υπήρξε ναι. Εκείνη τη στιγμή ήταν που αποφάσισα να ξεκινήσω την ψυχοθεραπεία. Δεν είναι καθόλου εύκολο να αποδεχτείς ότι κάτι δεν πάει σωστά. Όταν όμως το αποδεχτείς, μετά κάνεις το βήμα, να το ψάξεις, να δεις τι φταίει και να το γιατρέψεις.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Η Ευτυχία Φαναριώτη στο gossip-tv:Η συμμετοχή της στο Bachelor, η συνεργασία με τον Ρώμα & το #metoo

Ευτυχία Φαναριώτη: «Ο Χάρης Ρώμας σε ό,τι αφορά στη νέα του τηλεοπτική δουλειά, κρατά σιγή ιχθύος»

Συγκλονίζει η Ευτυχία Φαναριώτη: «Η κακοποίηση που βίωσα είχε τίμημα, έχασα δουλειές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved