Γαστεράτου: Δείτε το γεμάτο λούτρινα ζωάκια παιδικό δωμάτιο του γιου της και την απίθανη ταπετσαρία
Showbiz

Γαστεράτου: Δείτε το γεμάτο λούτρινα ζωάκια παιδικό δωμάτιο του γιου της και την απίθανη ταπετσαρία

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης από το πρώτο κιόλας λεπτό που έκανε την εμφάνισή της στις οθόνες μας.

Την ξανθιά παρουσιάστρια, την γνωρίσαμε καλύτερα τον Οκτώβριο του 2017, όταν ταξίδεψε στο νησί Παλαουάν στις Φιλιππίνες λαμβάνοντας μέρος στο Nomads, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αποχώρησε μετά από επτά εβδομάδες λόγω τραυματισμού και επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει την 14η θέση στην τελική κατάταξη.

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι παντρεμένη από το 2018 με τον Νίκο Ισηγόνη κι έχουν μαζί έναν γιο, ενώ τώρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους, το οποίο είναι κοριτσάκι. Το ζευγάρι περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό τους, καθώς θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή της. Αυτή τη φορά θέλησε να μας δείξει το δωμάτιο του γιου της, το οποίο σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Με τη βοήθεια μιας φίλης της που ασχολείται επαγγελματικά με τη διακόσμηση παιδικών δωματίων, ανακαίνισε το δωμάτιο του γιου της κάνοντάς το να μοιάζει με...ζούγκλα. Όπως θα δείτε η ταπετσαρία είναι διάφορα ζωάκια και φυτά, ενώ δίπλα από το κρεβάτι έχει μία μεγάλη καμηλοπάρδαλη.

«Με αφορμή την έλευση του καινούργιου μέλους στην οικογένεια μας και λίγο πριν το υποδεχθούμε, σκέφτηκα ότι είναι ωραία ιδέα εκτός από το καινούργιο δωμάτιο για το μπεμπακι, να ανανεώσουμε και το δωματίου του Γιώργαρου!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved