Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της - Η φωτογραφία με το σώμα της
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της - Η φωτογραφία με το σώμα της

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής. 

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Νίκο Ισηγόνη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και έναν γιο, τον Γιώργο.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός απολαμβάνει την κάθε στιγμή από το «θαύμα» που βιώνει χωρίς να σκέφτεται το νούμερο της ζυγαριάς που ανεβαίνει συνεχώς.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το σώμα της πριν την εγκυμοσύνη, και αποκάλυψε όλα όσα έφαγε μέσα στη μέρα τονίζοντας ότι δεν αγχώνεται για το βάρος της, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως έχει πάρει 10 κιλά μέχρι στιγμής.

«Σήμερα αφού κατέβασα μια τυρόπιτα, ένα μιλκσεικ βανίλια, ένα κρουασάν βουτύρου, ένα πιάτο φασολάδα με φέτα και ψωμί, μια μπανάνα, νουντλς και τώρα βρίσκομαι μπροστά στο ψυγείο face to face με ένα κομμάτι αμαρτωλό κανταΐφι, σκέφτομαι: Μαντουλα υπάρχει πιθανότητα να ξαναγίνεις έτσι μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα… Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια να σου πω την αλήθεια μια ζωή την έχουμε! Θα το φάω! Μαντάρα + 10kg ήδη!!!! Όχι θα κάτσω να σκάσω, τι λες καλέ τι λες καλέ που θα πεθάνωωω….» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved