Μαντώ Γαστεράτου: Καλωσόρισε τον Μάρτη, κρατώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της- Η τρυφερή φωτογραφία!
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Καλωσόρισε τον Μάρτη, κρατώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της- Η τρυφερή φωτογραφία!

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, μιας και ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες και ραδιοφωνικές παραγωγούς, με το κοινό να την ακολουθεί και να την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Η Μαντώ Γαστεράτου, πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε και για το πως ανακοίνωσε το γεγονός της εγκυμοσύνης της στον άνδρα της και στον γιο τους, λέγοντας: «Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη».

Πριν από λίγες ώρες, θέλησε να ευχηθεί για τον νέο μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, με την Μαντώ Γαστεράτου να μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και γράφοντας: «Καλό ασυνήθιστο, πρωτόγνωρο, γλυκόπικρο απόγευμα 1ης Μαρτίου…»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved