Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού και η μεγάλη απόφαση που πήρε

Gossip-tv Team

H Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και το παιδί που περιμένει με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Αρχικά ανέφερε: «Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήρθε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το δεύτερο παιδί μας. Τώρα διανύω το δεύτερο τρίμηνο της κύησής μου. Το πρώτο τρίμηνο πήγε πάρα πολύ καλά. Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη τρώω κι αυτό είναι η κοινή συνισταμένη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Μάλιστα, έλεγα στον σύζυγό μου να μη με αφήσει να παρεκτραπώ, όταν ξαναμείνω έγκυος. Μου αρέσει πολύ να τρώω σοκολάτες.»!

Και πρόσθεσε η Μαντώ Γαστεράτου: «Το μωρό το περιμένουμε το καλοκαίρι. Το φύλο δεν το γνωρίζω. Ήμουν κοντά στη σκέψη να είναι πάλι αγοράκι, αλλά όταν μιλούσα με μία φίλη στο τηλέφωνο μου είπε ότι αν είναι κορίτσι, θα είναι η συνέχειά μου. Ό,τι θέλει ας είναι. Ανοίγω την τηλεόραση συγκεκριμένες ώρες. Τώρα που είμαι έγκυος, με ρίχνει να ακούω για πόλεμο, αυτά που συμβαίνουν σε μικρά παιδάκια και γυναικοκτονίες».

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved