Μαντώ Γαστεράτου: Ξέσπασε σε κλάματα κατά της Πισπιρίγκου - «Αυτό το κτήνος, το τέρας»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Ξέσπασε σε κλάματα κατά της Πισπιρίγκου - «Αυτό το κτήνος, το τέρας»

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά της και την οργή της για την υπόθεση της Πάτρας.

Η υπόθεση της Πάτρας και οι καθημερινές εξελίξεις έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο. Όλος ο κόσμος έχει εξαγριωθεί και όπως είδαμε και σήμερα (4/4) έξω από τα γραφεία της ανακρίτριας ομάδες ατόμων φώναζαν και έβριζαν την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ωστόσο είναι πολλοί και οι καλλιτέχνες που έχουν εκφραστεί δημόσια για το θέμα αυτό και ανάμεσα σε αυτούς και η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ίδια, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε σε λυγμούς αφού πλέον δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα αυτά που έχουν συμβεί στα τρία κοριτσάκια.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Γεια σας αγάπες μου. Ελπίζω να είστε καλά. Είμαι στη δουλειά και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ανθρώπινη στιγμή. Γενικά, όλες αυτές τις μέρες με όλα αυτά τα εγκλήματα που έχει κάνει αυτό το κτήνος, το τέρας από την Πάτρα, αποφεύγω να τα βλέπω γιατί δεν αντέχω.

Όποτε έρχομαι στη δουλειά, επειδή έχω πρόσβαση στο ίντερνετ και έχω μπροστά μου υπολογιστή, βλέπω τις φωτογραφίες της Τζωρτζίνας και από τα παιδάκια και μου είναι πολύ επίπονο. Πάρα πολύ επίπονο, δε το χωράει ο νους μου. Από τότε που έχει συμβεί αυτό…

Δε ξέρω… Από τότε που δημοσιεύθηκε, δε μπορώ να ηρεμήσω, δε μπορώ να συνέλθω. Δε ξέρω αν περνάτε και εσείς το ίδιο. Να σας πω την αλήθεια, επιλέγω να δημοσιοποιήσω αυτή τη στιγμή που πια είναι καθημερινότητά μου, κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες ή ακούω κάτι… Σκέφτομαι ότι εφόσον έχουμε αποτύχει σαν ανθρωπότητα, ποια μπορεί να είναι η προσωπική ευθύνη του καθενός;».

Και συμπληρώνει:«Όπως το εκλογικεύω, σκέφτομαι ότι αν ζούσα στην κοινωνία εκείνη και κάτι υποψιαζόμουν έστω και το παραμικρό, νομίζω θα το διερευνούσα, δε θα το άφηνα στην τύχη του. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με παιδιά. Θα μου πεις, πίσω από τις κλειστές πόρτες δε ξέρεις τι γίνεται.

Δε ξέρω αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ως άνθρωπος και ως μονάδα μήπως όταν κάτι μας προβληματίζει πρέπει να το ψάχνουμε; Να μη μας αφήνει η συνείδησή μας να κοιμόμαστε ήσυχοι αν δεν έχουμε κάνει κάτι γι΄ αυτό. Δε ξέρω τι να πω. Αυτή η ιστορία μας έχει τρελάνει».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved