Γαστεράτου: Η επική ατάκα που της είπε υπάλληλος καταστήματος για τη φουσκωμένη της κοιλιά
Showbiz

Γαστεράτου: Η επική ατάκα που της είπε υπάλληλος καταστήματος για τη φουσκωμένη της κοιλιά

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα χαρίσει στον γιο της μία αδερφούλα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αν και είναι στον έκτο μήνα της κύησής, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά. Αυτό σύμφωνα με την ίδια είχε ως αποτέλεσμα, την επική ατάκα υπαλλήλου καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα η Μαντώ έκανε μια επίσκεψή σε ένα κατάστημα, καθώς λιγουρεύτηκε ένα ρυζόγαλο και η υπάλληλος μπερδεύτηκε και να τη ρωτήσει αν βρίσκεται στον 9ο ένατο μήνα.

«Σήμερα σταματάω σε ένα γαλακτοπωλείο και έχω λυσσάξει για ρυζόγαλο… Αφού αρχίζω να το καταβροχθίζω πριν καν φτάσω στο ταμείο μου λέει η κοπέλα: “Άντε άντε με το καλό στις μέρες σας είστε? Σε ποιο μήνα είστε, στον 8ο-9ο?” Όχι της λέω αρχές 6ου… Καλά έπρεπε να βλέπατε πως είχε γουρλώσει τα μάτια της από την έκπληξη. Κόντεψα να ξεραθώ στα γέλια!!! Φαντάσου που θα φτάσει η κοιλιά μου στον 9ο…» έγραψε στη λεζάντα, η Μαντώ Γαστεράτου.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, μάλιστα, είχε δηλώσει:«Στην πρώτη εγκυμοσύνη, είχα πάρει 25 κιλά. Σε αυτήν, έχω ήδη ξεπεράσει τα 10 και συνεχίζουμε. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μου με επηρεάζουν γιατί έκανα μεγάλη προσπάθεια να χάσω εκείνα τα 25 κιλά. Θυμάμαι ότι για αρκετούς μήνες πηγαινοερχόμουν στο ραδιόφωνο με το ποδήλατο για να κάνω γυμναστική και στερούμουν τα γλυκά που τόσο πολύ αγαπώ. Από την άλλη σκέφτομαι ότι μια ζωή την έχουμε, οπότε θα απολαύσω την εγκυμοσύνη μου τώρα και θα κάνω μετά την προσπάθεια μου, όταν θα αισθανθώ έτοιμη. Σε ό,τι αφορά το σώμα μου, κυρίως με αγχώνει το κομμάτι της χαλάρωσης και της φυσικής κατάστασης. Ανέκαθεν γυμναζόμουν, τους τελευταίους μήνες όμως όχι και με προβληματίζει το πώς θα μπω ξανά σε πρόγραμμα μετά τη γέννα και αν θα είμαι συνεπής με αυτό».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved