Βαλάντης: Εκτός εαυτού με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη - «Ντροπή σου ρε» (video)
Showbiz

Βαλάντης: Εκτός εαυτού με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη - «Ντροπή σου ρε» (video)

Ο Βαλάντης στο άκουσα της είδησης της εκταφής του Στάθη Ψάλτη έγινε έξαλλος και ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαΐου, γνωστοποιήθηκε μέσα από το group "Μένουμε Ζωγράφου" στο Facebook ότι έγινε η εκταφή του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά, με την συγκεκριμένη ανάρτηση να αναφέρει ξεκάθαρα ότι κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ούτε και ασχολήθηκε με το γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι στα συγγενικά του πρόσωπα συγκαταλέγονται η χήρα του και η κόρη του, Μαρία.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση αρκετοί επώνυμοι ξέσπασαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Βαλάντης, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος τα «έχωσε» στον Δήμαρχο.

«Ντροπή σου, ποια εκταφή; Αντί να κάνεις έναν τάφο γι’ αυτόν τον άνθρωπο που προσέφερε τόσα πράγματα; Έτσι εκταφιάζετε και τους δικούς σας; Δε ντρέπεσαι λίγο; Ξεθάβετε τον άνθρωπο αντί να του κάνετε ένα μνήμα; Μόνο ντροπή. Ντροπή σου ρε. Αυτούς ψηφίζετε. Και τους άλλους τους κάνετε αγάλματα, όλους αυτούς που μας έχουν τσακίσει», αναφέρει ο τραγουδιστής στο βίντεο.

Και πρόσθεσε:«Έτσι τους ξεθάβετε και τους άλλους ή έχουν και πληρώνουν από τα λεφτά μας; Όταν είναι να πάρετε ψήφους τους βρίσκετε όλους. Ψάχνατε να ενημερώσετε. Τι να ενημερώσετε; Δε ντρέπεστε λίγο;».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved