Αβραμάκη: 10+1 φωτογραφίες της μαχήτριας του Survivor που αποδεικνύουν πως έχει το τέλειο κορμί!
Showbiz

Αβραμάκη: 10+1 φωτογραφίες της μαχήτριας του Survivor που αποδεικνύουν πως έχει το τέλειο κορμί!

Η Σοφιάννα Αβράμάκη διαθέτει ένα από τα πιο φανταστικά κορμία του φετινού κύκλου του Survivor, με τον λογαριασμό της στο Ιnstagram να το μαρτυρά στο εκατό τοις εκατό. 

Ήταν μια από τις παίκτριες που κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών στον φετιν΄πο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, με την αποχώρησή της να προκαλεί πολυάριθμα ερωτήματα στους παίκτες, μιας και εκείνη ήταν πάρα πολύ καλή αγωνιστικά.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα και από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor, δήλωσε απόλυτα έτοιμη για τις δυνατότητές της, ενώ ήταν σίγουρη ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό. Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες, έδειξε τόσο την αγωνιστικότητα όσο και την πυγμή της να είναι πρωταγωνιστικά της στοιχεία. Η ίδια, η οποία ανήκε στην μπλε ομάδα, εκείνη των μαχητών, είχε ένα από τα πιο καλλίγραμμα και πιο γυμνασμένα κορμιά του παιχνιδιού, με τους τηλεθεατές να το έχουν παρατηρήσει και ειδικά μέσα από το Twitter το επεσήμαναν αρκετά συχνά.

Με μια πρόχειρη ματιά στο προσωπικό της προφίλ στο Intagram, παρατηρήσαμε και μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά κλικ, τα οποία και μας τράβηξαν την προσοχή, μιας και δείχνουν ότι η Σοφιάννα Αβραμάκη, πέρα από ένα πολύ γλυκό και όμορφο πρόσωπο, έχει και ένα αξιοζήλευτο σώμα. Ιδιαίτερα μέσα από μερικές φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved