Γιώργος Παπαγεωργίου: «Καμία φορά μπορεί να διαβάσω κάτι που να με πικράνει»
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Καμία φορά μπορεί να διαβάσω κάτι που να με πικράνει»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

Είναι από τους καλλιτέχνες που κρατούν ζεστό το κοινό, ξεσηκώνοντας το. Είναι ηθοποιός, μουσικός, διατηρώντας τη δική του μπάντα, «Polkar», αλλά και σκηνοθέτης. Έχει παντρευτεί, την αγαπημένη μας «Δρόσω» από τις «Άγριες μέλισσες», Δανάη Μιχαλάκη ενώ μάλιστα θα ανέβουν στο θεατρικό σανίδι και θα συνεργαστούν για πρώτη φορά! Ο λόγος… για τον Γιώργο Παπαγεωργίου ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία αυτή αλλά και για κακόφημα σχόλια που κυκλοφορούν.

Επαγγελματικά σχέδια για το καλοκαίρι;

Θα είμαι στην «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις. Θα παίξουμε 5 και 6 Αυγούστου στην Επίδαυρο και φυσικά περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Στην παράσταση αυτή, θα βρεθείς για πρώτη φορά επί σκηνής και με τη σύζυγο σου, Δανάη Μιχαλάκη. Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;

Δεν αποτελεί πρόκληση. Ίσα ίσα που είναι πάρα πολύ γλυκό και χαίρομαι που για πρώτη φορά συνεργαζόμαστε και θα συνυπάρξουμε στη σκηνή και ειδικά σε ένα τόσο εμβληματικό έργο. Είναι μία ωραία συνθήκη που θα κάνουμε μαζί περιοδεία.

Έχει υπάρξει κάποιο δημοσίευμα που διάβασες για την προσωπική σου ζωή, και σε θύμωσε πολύ;

Όχι, δεν έχει υπάρξει κάτι. Καμία φορά μπορεί να διαβάσω κάτι που να με πικράνει, αλλά νιώθω ότι υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα στη ζωή, που αξίζει να μας απασχολούν. Και ταυτόχρονα, η ζωή είναι τόσο μικρή και εύθραυστη που δεν μπορώ να σπαταλάω την ενέργεια μου, σε πράγματα τόσο μικρά.

Έχει υπάρξει ακραία έκρηξη θαυμασμού που να σε φέρει σε δύσκολη θέση;

Δεν θα το έλεγα ότι έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση. Είμαι πολύ ανοιχτός στην επικοινωνία μου με τον κόσμο και δεν έχει τύχει πότε να βρεθώ σε συμβάν που να με «κουμπώσει».

Στα social media θα απαντήσεις σε κακόφημα σχόλια που μπορεί να σου κάνουν;

Καταλαβαίνω ότι η τοξικότητα είναι ένα φαινόμενο της εποχής, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν με αφορά αυτή η τοξικότητα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε τέτοια σχόλια γιατί δεν με υπάρχει λόγος.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Έτσι αντιδρά στις ερωτικές σκηνές της Δανάης-Το φινάλε της Σκοτεινής Θάλασσας

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Έχω σκοτεινά κομμάτια, τα οποία ανακάλυψα προ δεκαετίας»

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved