Κομμάτα - Σαμαράς: Βάφτισαν σήμερα την κόρη τους - Μοναδικές φωτό από το μυστήριο και τη δεξίωση
Showbiz

Κομμάτα - Σαμαράς: Βάφτισαν σήμερα την κόρη τους - Μοναδικές φωτό από το μυστήριο και τη δεξίωση

Σήμερα, 19 Μάϊου η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς βάφτισαν τη μονάκριβη κόρη τους! Και το όνομα της μικρής… Ιωάννα!

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς βιώνουν μια πρωτόγνωρη ευτυχία μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους. Η κόρη τους έχει αλλάξει τη ζωή τους.

Το ζευγάρι βάφτισε τη μικρή στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από την πόλη όπου έχει βαφτιστεί και ο μπαμπάς της.

Ο γάμος της Κωνσταντίνας και του Γιώργου θα γίνει στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του πρώην ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους, άλλωστε, μοιράζουν πλέον τον χρόνο τους ανάμεσα στην Αθήνα και στη Μεγαλόνησο, αφού περνούν εκεί μεγάλο μέρος του έτους, λόγων των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιώργου Σαμαρά. Τον γάμο τους, που ονειρεύονταν από την αρχή της γνωριμίας τους, τον φαντάζονται σαν ένα μεγάλο πάρτι, με τις κρητικές παραδόσεις και παρόντα όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τόσο η πανδημία όσο και η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνος ανέβαλαν για λίγο τα σχέδια τους και τώρα είναι έτοιμοι να προγραμματίσουν εκ νέου το μυστήριο.

Επικρατέστερο σενάριο είναι ο γάμος να γίνει το καλοκαίρι του 2023, ώστε να είναι μια μεγάλη, ανοιχτή γιορτή, ακριβώς όπως τον ονειρεύονται…

Η βάφτιση πάντως της μικρής μόλις έγινε και την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής Χρήστος Ανθόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved