Λάουρα Νάργες: Οι πρώτες λιγούρες έκαναν την εμφάνισή τους - Τι της ετοίμασε η πεθερά της;
Showbiz

Λάουρα Νάργες: Οι πρώτες λιγούρες έκαναν την εμφάνισή τους - Τι της ετοίμασε η πεθερά της;

Η Λάουρα Νάργες διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και σύμφωνα με την ίδια έχει μεταμεσονύκτιες λιγούρες. 

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και ανυπομονούν και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά του το μωράκι τους.

Η παρουσιάστρια διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτες λιγούρες ξεκίνησαν και η πεθερά της, της ετοίμασε αυτό που το… μωρό λαχταρούσε να φάει.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι τρώει ρυζόγαλο με μπόλικη κανέλα και το απόλαυσε με την καρδιά της.

«Έχω την καλύτερη πεθερούλα στον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε στην gallery το λαχταριστό ρυζόγαλο που έφαγε χωρίς τύψεις.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι επιβεβαίωσε με το πιο γλυκό τρόπο ότι θα γίνουν γονείς. Συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει μία κοινή του φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται αγκαλιασμένο και ο τραγουδιστής κρατά το υπερηχογράφημα.

Μάλιστα ο τραγουδιστή σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε:«Δεν μου το ανακοίνωσε για το παιδί, μαζί ήμασταν, υπάρχει μία περίοδος καθυστέρησης. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης... Ξέρουμε το φύλο του μωρού... Έχουμε βρει όνομα, δεν θέλω να το πω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved