Λάουρα Νάργιες - Χρήστος Σαντικάι: Μάθε πότε θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους!
Gossip

Λάουρα Νάργιες - Χρήστος Σαντικάι: Μάθε πότε θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους!

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν σε λίγους μήνες γονείς και πριν γίνουν γονείς θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι σε τέσσερις περίπου μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα το ζευγάρι επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία και κρατώντας το υπερηχογράφημα στα χέρια.

Μάλιστα και οι δυο σχολίασαν στο Instagram: «Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι».

Ενώ, χθες 8 Μαρτίου, ανήμερα της Γιορτής της μητέρας, η Λάουρα ανέβασε τρεις υπέροχες φωτογραφίες με την κοιλίτσα της, αρκετά φουσκωμένη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σήμερα, 9 Μάη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως το ζευγάρι πρόκειται να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης σε έναν μήνα και θα το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Να σας δώσω μια πληροφορία αποκλειστική. Σε έναν μήνα υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης και κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved