Φαίη Σκορδά: Είναι… το κορίτσι του Μάη- Προτείνει τα πιο ανοιξιάτικα outfits γεμάτα χρώμα και prints
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Είναι… το κορίτσι του Μάη- Προτείνει τα πιο ανοιξιάτικα outfits γεμάτα χρώμα και prints

Η Φαίη Σκορδά αγαπάει τη μόδα και το στυλ και προσπαθεί σε κάθε της εμφάνιση να μαγνητίσει τα βλέμματα!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι και την παρακολουθούν καθημερινά μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία έχει καταφέρει να βρει την πλήρη ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά της και στην οικογένειά της, μιας και είναι μητέρα δυο αγοριών. Παρά τις αυξημένες της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια πάντοτε βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και είναι συνεχώς περιποιημένη, αλλά και πολύ όμορφη. Το καλλίγραμμο κορμί της, σε συνδυασμό με το υπέροχο μακιγιάζ της, την κάνουν πάντοτε να ξεχωρίζει.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αυτό που καταλαβαίνουμε απόλυτα είναι ότι η Φαίη Σκορδά, με το που μπήκε για τα καλά η άνοιξη (από την Πρωτομαγιά και μετά) έχει ξεκινήσει και επιλέγει ακόμα περισσότερα χρώματα στα ντυσίματά της, ακόμα περισσότερα prints, ενώ ακολουθεί τη μόδα στο έπακρο. Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικές από τις πιο fashion εμφανίσεις της, οι οποίες και μας δίνουν και στυλιστικές συμβουλές για το τι μπορούμε να επιλέξουμε για μια all day εμφάνισή μας την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved