Ιωάννα Σιαμπάνη: Οι νέες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα- Το απίθανο outfit της!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Οι νέες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα- Το απίθανο outfit της!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και ανυπομονούν για τη γέννηση του μωρού τους. 

Την γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι μόδας "My Style Rocks", με την ίδια να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τις εμφανίσεις της, στις οποίες και πρωταγωνιστούσε το στυλ!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ανήμερα της γιορτής της μητέρας, με μια δημοσίευσή της στο Instagram, όπου και πόζαρε για πρώτη φορά στον φωτογραφικό φακό με την κοιλίτσα της να δείχνει φουσκωμένη. Η πανέμορφη κοπέλα έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και οι δυο τους ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια.

«Θα γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις…έτσι μου έλεγες πάντα. Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία. Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά. Σ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες,την ασφάλεια, τις συμβουλές. Σ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω. Αυτό είναι ζωή και την δίνουμε εμείς, οι μανούλες που έγιναν ή θα γίνουν. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που δίνουν αγάπη απλόχερα σε παιδιά κι ας μην τα έχουν γεννήσει.» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Σιαμπάνη στη δημοσίευσή της, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου, η Ιωάννα Σιαμπάνη δημοσίευσε δυο νέες φωτογραφίες της, ενώ δείχνει ότι έχει πλέον αρχίζει να φουσκώνει για τα καλά, με την ίδια να γράφει στην δημοσίευσή της: «Εδώ η κοιλίτσα μου άρχισε να κάνει την εμφάνιση της για τα καλά». Το outfit της είναι για ακόμα μια φορά πολύ μοντέρνο και άκρως αποκαλυπτικό!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved