Κωνσταντίνα Κομμάτα- Γιώργος Σαμαράς: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης τους!
Showbiz

Κωνσταντίνα Κομμάτα- Γιώργος Σαμαράς: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης τους!

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα βάφτισαν την κόρη τους στις 19 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων της, με την μικρή κούκλα να γίνεται ενός έτους. 

Είναι ένα πανέμορφο και απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι και από τότε που έχει έρθει στη ζωή η κορούλα τους, η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει ριζικά και νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την μικρή να έχει ολοκληρώσει τον έρωτά τους. Φυσικά, οι δυο τους της έχουν τεράστια αδυναμία και με τίποτα δεν μπορούν να της χαλάσουν χατίρι. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους και από τις δραστηριότητες που επιλέγει να κάνει με την μικρή, μιας και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της.

Αυτήν την φορά, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, όπου μας ενημερώνει ότι είναι από την βάφτιση της μικρής, η οποία και πήρε το όνομα Ιωάννα και η βάφτισή της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων της. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της:

"Πέμπτη 19 Μαΐου!!! Η βάπτιση της Ιωάννας και τα πρώτα μας γενέθλια! Μωρό μου πόσο ευλογημένοι είμαστε που σ’έχουμε ! Να ζήσεις Ιωαννακι μου να σκορπίζεις πάντα φως χαρά και αγάπη… Το χαμόγελο σου είναι η ευτυχία μας!! Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους και συγγενείς μας που ήταν κοντά μας αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για εμάς! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους νονούς μας !! Αυτή η μέρα επισφράγισε για πάντα τη φιλία μας και μεγάλωσε την οικογένεια μας… σας λατρεύουμε!!! P.S Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες εορταστικές ευχες!!"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved