Κατσανδρή: Λύγισε on air – H αποκάλυψη για το τελευταίο τηλεφώνημα στην Σπηλιώτη εκείνο το καλοκαίρι
Showbiz

Κατσανδρή: Λύγισε on air – H αποκάλυψη για το τελευταίο τηλεφώνημα στην Σπηλιώτη εκείνο το καλοκαίρι

Τρία σχεδόν χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το καλοκαίρι που η Ελλάδα βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος μετά τον χαμό 102 συμπολιτών μας από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι!

Ανάμεσα στα θύματα και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν ανάμεσα στους αγνοουμένους, για να μάθουμε λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τραγωδία πως ήταν νεκρή, μαζί με τον σύντροφο ζωής της, Δημήτρη Τουρναβίτη.

Η Μαρία Κατσανδρή με την οποία είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Το καρέ της ντάμας», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και λύγισε μιλώντας για την Χρύσα Σπηλιώτη, αποκαλύπτοντας πως εκείνο το καλοκαίρι λίγο πριν την τραγωδία είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο.

«Το Καρέ της Ντάμας ήταν μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για όλους μας και τώρα είναι μια πτυχή λύπης. Με την Χρύσα δεν ήμασταν μόνο συνάδελφοι, γνωριζόμασταν και πριν το Καρέ. Το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν λίγο πριν εκείνο το καλοκαίρι, που της είπα Χρύσα μου, δεν πρόλαβα να έρθω να σε δω γιατί δούλευα. Μου είπε έλα ρε Μαράκι του χρόνου. Από τότε έχω πει ότι ποτέ δεν θα λέω του χρόνου, δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να ξαναδώ το «Καρέ της Ντάμας». Όλοι θα πεθάνουμε, το θέμα είναι το πως» είπε η Μαρία Κατσανδρή.

Παράλληλα η ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν παρούσα στο περιστατικό βίας ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον ηθοποιό, Γιώργο Ψάλτου. Η ηθοποιός μάλιστα είπα πως αν και αυτή η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού.

«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Πέτρο Φιλιππίδη να χτυπάει τον Γιώργο Ψάλτου στην παράσταση Φον Δημητράκης. Αν θα φτάσει στα δικαστήρια, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Γιώργου Ψάλτου. Όταν είσαι μπροστά, πρέπει να πεις την αλήθεια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved