Με sexy διάθεση ο Χρήστος Μάστορας: Πόζαρε γυμνός και μας... τρέλανε
Showbiz

Με sexy διάθεση ο Χρήστος Μάστορας: Πόζαρε γυμνός και μας... τρέλανε

Τον Χρήστο Μάστορα τον γνωρίσαμε πριν από μία δεκαετία περίπου μέσα από το συγκρότημα, «Μέλισσες» και ούτε που είχε ονειρευτεί το «άστρο» που θα ακολουθούσε.

Μάλιστα οι «Μέλισσες» είναι ένα από τα ελάχιστα boy bands που έχουν κάνει επιτυχίες στην Ελλάδα, και η πορεία τους μέχρι σήμερα είναι εξαιρετική. Αυτό το διάστημα τον απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Mega και τον διαγωνισμό τραγουδιού, «X-Factor».

Ο Χρήστος Μάστορας είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές στιγμές.

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε χωρίς μπλουζάκι και το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάνοντας τους πάντες να μείνουν με ανοιχτό το… στόμα.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνονται η γυμνασμένη του σιλουέτα και όπως ήταν φυσικό δεν έμεινε απαρατήρητη από τους διαδικτυακούς τους φίλους. Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα: «Γεννηθήκαμε υγροί, γυμνοί και πεινασμένοι. Μετά τα πράγματα χειροτέρεψαν».

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ανάρτησή του έγινε αμέσως ανάρπαστη με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν «βροχή». Τώρα αναμένουμε νέες φωτογραφίες που σίγουρα θα «γκρεμίσουν» τα social media για ακόμη μία φορά.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον Χρήστο Μάστορα να ποζάρει με sexy διάθεση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved