Power Of Love: Θυμάσαι την Κυριακή Τσανικίδη; - Έχασε κιλά και έγινε ξανθιά
Showbiz

Power Of Love: Θυμάσαι την Κυριακή Τσανικίδη; - Έχασε κιλά και έγινε ξανθιά

Η Κυριακή Τσανικίδη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of love.

Τα τελευταία χρόνια ο Σκάι έχει μπει για τα καλά στη μάχη των προγραμμάτων, αλλάζοντας ριζικά το πρόγραμμα του σταθμού, εξασφαλίζοντας μάλιστα μεγάλες παραγωγές αλλά και ριάλιτι σόου.

Μπορεί το Survivor να βρίσκεται πρώτο στην προτίμηση του κοινού, ωστόσο στο πρόσφατο παρελθόν, ο σταθμός θέλησε να βγάλει στον αέρα προγράμματα τα οποία μάλιστα δέχτηκαν σκληρή κριτική, ενώ ενέπνευσαν τους χρήστες των social media για ατάκες και βίντεο που σύντομα έγιναν viral.

Το Power of Love απασχόλησε για δύο σεζόν το τηλεοπτικό κοινό, με τον δεύτερο ωστόσο κύκλο του ριάλιτι, να μην σημειώνει την ίδια επιτυχία με τον πρώτο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περάσουν μαζί αρκετό χρόνο στο σπίτι της αγάπης, εκεί όπου αρκετοί ξεκίνησαν μια νέα σχέση.

Εκεί, γνωρίσαμε την Κυριακή Τσανακίδη, η οποία βρήκε στο έρωτα στα μάτια του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, με τον οποίο διατηρούν σχέση μέχρι και σήμερα.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης έχει έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media και ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Η ίδια όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει γίνει ξανθιά.

Η Κυριακή Τσανικίδη είναι ιδιαίτερα πληθωρική και οι υπέροχες καμπύλες και μάλιστα έχουν συζητηθεί ουκ ολίγες φορές.

Δείτε στην gallery την εντυπωσιακή αλλαγή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved