Πορτοκάλογλου: Throwback φωτό από τον γάμο του - Ο 25χρονος τότε τραγουδιστής με λευκό κοστούμι
Showbiz

Πορτοκάλογλου: Throwback φωτό από τον γάμο του - Ο 25χρονος τότε τραγουδιστής με λευκό κοστούμι

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές, με σημαντική πορεία, συνεργασίες και τραγούδια.

Ο τραγουδιστής ήταν πάντοτε χαμηλών τόνων και είχε επιλέξει να μην τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή αλλά με τη δουλειά του. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η σύζυγός του, Μαρίνα, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Θάλεια και τον Λευτέρη.

Η κόρη του είναι παντρεμένη από το 2018 και έχει ένα παιδάκι και ο γιος του, που είναι 24 ετών ακολουθεί τα βήματά του. Ο τραγουδιστής είναι ακόμα αρκετά ερωτευμένος με την σύζυγό του και μας το απέδειξε για ακόμη μία φορά.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, από την ημέρα του γάμου του, γράφοντας στη λεζάντα:«Ακριβώς 39 χρόνια μετά!».

Στη φωτογραφία απεικονίζεται να φορά λευκό κοστούμι, πουκάμισο και γραβάτα και κρατά αγκαζέ τη γυναίκα. Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει:

«Η τριετία που πέρασε ήταν περιπετειώδης, περάσαμε μια περιπέτεια υγείας της γυναίκας μου που ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και γεννήθηκε η εγγονή μας. Πέρασα και εγώ κάτι σοβαρό με τη μέση μου, αλλά η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε περισσότερο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved