Η Τέτα Καμπουρέλη στο gossip-tv μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση-Η έκκλησή της
Showbiz

Η Τέτα Καμπουρέλη στο gossip-tv μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση-Η έκκλησή της

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε χθες, Δευτέρα 23 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ο γνωστός επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός που κρατούνταν στις φυλακές Τρικάλων, αφέθηκε ελεύθερος καθώς έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει.

Η αποκλειστική μας είδηση επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα, όταν οι δικηγόροι του επιχειρηματία και θεατρικού παραγωγού, έστειλαν δελτίο Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ.
Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την Τέτα Καμπουρέλη, γνωστή αισθητικό, επιχειρηματία και σύζυγο του Βασίλη Γκουρούση που είχε προφυλακιστεί κατηγορούμενος για το ριφιφί στο Ψυχικό και η ίδια δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη κάνοντας παράλληλα και μια έκκληση να σεβαστούν όλοι την επιθυμία της να μην κάνει περισσότερες δηλώσεις.


«Από την ώρα που η είδηση έγινε γνωστή δέχομαι πάρα πολλά τηλεφωνήματα. Δεν έχει σταματήσει να χτυπά το κινητό μου και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν θα ήθελα να απαντήσω ή να σχολιάσω τίποτα περισσότερο επί του θέματος και σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε αυτή την επιθυμία μου», ήταν τα λόγια της Τέτας Καμπουρέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved