Ευγενία Σαμαρά: Μας δείχνει την πανέμορφη μητέρα της - Το τρυφερό μήνυμα που συγκίνησε
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Μας δείχνει την πανέμορφη μητέρα της - Το τρυφερό μήνυμα που συγκίνησε

Η Ευγενία Σαμαρά αρκετές φορές έχει μιλήσει δημοσία για την αδυναμία που έχει στους γονείς της αλλά και στον αδερφό της.

Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα της, την οποία και συνόδευσε μαζί με ένα μήνυμα.

Συγκεκριμένα η Ευγενία Σαμaρά, η οποία πρωταγωνιστεί με επιτυχία στη δημοφιλή σειρά «Σασμός» πριν λίγους μήνες έχασε τον πατέρα της και η μητέρα της αποτελεί το μεγάλο στήριγμά της.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας σύστησε την κυρία Αναστασία, η οποία είναι το ίδιο όμορφη με την ταλαντούχα κόρη της.

«Εσείς λέγατε στις μάνες σας ότι δεν θα γίνετε σαν και αυτές αλλά τελικά γίνατε ακριβώς το ίδιο;; Εγώ ευτυχώς, ναι! Σ’αγαπώ ξανθό μου όνειρο» έγραψε στη λεζάντα η Ευγενία Σαμαρά.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει για την μητέρα της:«Η μαμά μου με παρακολουθούσε, όταν μετακόμισε ο αδερφός μου πήγαινε κάτω από το σπίτι για να δει ότι γύρισε. Εδώ στην Αθήνα δεν πιστεύω να το κάνει. Τώρα που έχω σκυλί, έχω και εγώ αγωνία. Πιστεύω αν ήμουν μητέρα θα ήμουν και εγώ υπερπροστατευτική».

Δείτε στην gallery την μητέρα της.

Να σας θυμίσουμε πως η ηθοποιός πριν μερικούς μήνες έχασε τον πατέρας της και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο αποχαιρετούσε τον πατέρα της και μάλιστα, είχε συγκλονίσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved