Τζένη Διαγούπη: «Δεν δίνω συμβουλές συνήθως σε νέους ανθρώπους»
Showbiz

Τζένη Διαγούπη: «Δεν δίνω συμβουλές συνήθως σε νέους ανθρώπους»

Η Τζένη Διαγούπη είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και φέτος την παρακολουθούμε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η Τζένη Διαγούπη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πως βλέπει η ίδια την μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που υπάρχουν στον χώρο της υποκριτικής.

Ως τηλεθεάτρια, παρακολουθείτε στον ελεύθερο χρόνο σας τη σειρά;

Ναι, βλέπω το «Χαιρετά μου τον Πλάτανο» ως τηλεθεάτρια. Μάλιστα μερικές στιγμές γελάω κιόλας μαζί μας, -γιατί δεν θυμάμαι όλα όσα έχουμε πει ή δεν ξέρω πώς έχει γυριστεί το κάθε επεισόδιο. Προσπαθώ γενικότερα να παρακολουθώ τις σειρές που συμμετέχω εγώ αλλά και τις σειρές που συμμετέχουν φίλοι και συνάδελφοι μου.

Πως παρακολουθείτε την εξέλιξη των σειρών στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια; Κάνει σημαντικά βήματα η μυθοπλασία στην Ελλάδα;

Η τηλεόραση από το 2018 και μετά μας βάζει σε έναν άλλον κόσμο και πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι. Πρέπει ως συνάδελφοι να θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά, για να πάμε παρακάτω με μία καλύτερη τηλεόραση. Ή τηλεόραση είναι ένα μέσο που μπαίνει σε όλα τα σπίτια και δημιουργεί χαρακτήρες αλλά και καταστάσεις. Πρέπει, λοιπόν, να προσέχουμε τι δείχνουμε στον τηλεθεατή, τι γλώσσα χρησιμοποιούμε και ποια μηνύματα περνάμε.

Παράλληλα, στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου τελείται μια «κάθαρση» αυτόν τον καιρό, με στόχο την απόταξη κακοποιητικών συμπεριφορών και την τιμωρία των θυτών. Ποια είναι η δική σας στάση σε αυτή τη διαδικασία;

Το κύμα που έχει δημιουργηθεί με όλες αυτές τις καταγγελίες και τους ανθρώπους που αποφάσισαν να μιλήσουν για κάτι που τους βάραινε την ψυχή μας βρίσκει μαζί τους, δίπλα τους και όχι απέναντι τους φυσικά. Καλό θα ήταν να μιλάμε για ό,τι μας απασχολεί και μας κάνει να στενοχωριόμαστε. Πρέπει όλοι οι χώροι και τα επαγγέλματα να βρουν το κουράγιο και να βγουν μπροστά σε αυτό που τους βασανίζει. Πιστεύω ότι η κοινωνία μέσα σε όλα αυτά που της συμβαίνουν προσπαθεί να ανταπεξέλθει και να ανανεωθεί.

Ποια είναι η συμβουλή που θα δίνατε σε έναν νέο άνθρωπο που επιθυμεί να ασχοληθεί με την υποκριτική;

Συμβουλές δεν δίνω συνήθως σε νέους ανθρώπους. Όποιος θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού πρέπει να ξέρει πως είναι ένα επάγγελμα με πολλά δύσκολα μονοπάτια. Αλλά έστω και ένα σου δίνει τη χαρά και ξεχνάς τα δύσκολα. Όπως και σε όλα τα επαγγέλματα, ο αγώνας σε δικαιώνει στο τέλος.

Πηγή: MYtv

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Διαγούπη: Της έκαναν bullying στο δρόμο «Α μωρή χοντρή…» - Όσα είπε η ίδια (video)

Εκλογές 2019: Η Τζένη Διαγούπη στο gossip-tv.gr: «Μακάρι να υπάρχουν γυναίκες σε καίριες θέσεις»

Η εξομολόγηση της Τζένης Διαγούπη: «Δεν μπορώ να κάνω παιδί...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved