Λάουρα Νάργες: Η φωτό της σε μικρή ηλικία και η απορία για το σε ποιον θα μοιάζει το δικό της παιδί
Showbiz

Λάουρα Νάργες: Η φωτό της σε μικρή ηλικία και η απορία για το σε ποιον θα μοιάζει το δικό της παιδί

Η Λάουρα Νάργες ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και να νιώσει το... θαύμα της μητρότητας.

Η Λάουρα Νάργες διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σε τέσσερις περίπου μήνες θα φέρει στον κόσμο, τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι πέντε μηνών έγκυος και έχει ξεκινήσει να αναρωτιέται σε ποιον θα μοιάζει το αγέννητο παιδί της. Έτσι η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από τον Οκτώβριο του 1990, όταν εκείνη ήταν μωρό, γράφοντας:«Η μαμά μου περίμενε ένα ξανθό γαλανομάτικο γερμανάκι… Τόσο κοντά».

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε πώς θα μοιάζει το δικό της παιδί: «Θα μοιάζουμε άραγε; Ή θα τα πάρεις όλα από τον μπαμπά; Το τελευταίο υποψιάζομαι».

Να σας θυμίσουμε πως η όμορφη παρουσιάστρια, προ ημερών μαζί με τον σύντροφό της ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς με μία πολύ όμορφη φωτογραφία και την εξής λεζάντα:«Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι 🤍».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved